Xtreme Lashes prezenta la Comsetics Beauty Hair 2013!

Finalul lunii septembrie aduce la ROMEXPO o noua editie a Cosmetics Beauty Hair – Expozitia Internationala de Produse si Echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura. Astfel, intre 26 si 29 septembrie, va asteptam pentru un regal al frumusetii!

Dintre expozantii prezenti, compania Xtreme Lashes cu numeroase produse pentru infrumusetarea genelor. academia

1. Xtreme Lashes va prezinta Academia Xtreme Lashes!
Academia Xtreme Lashes va asteapta cu un concept bine gandit, un concept cu ajutorul caruia Xtreme Lashes isi mentine pozitia de lider global in domeniul extensiilor de gene si cu ajutorul caruia stilistii nostri ofera cea mai inalta calitate si au cei mai multumiti clienti.
Produsele cercetate si dezvoltate in SUA de Xtreme Lashes – castigatoare a numeroase premii – sunt realizate conform celor mai noi tehnici sub un control sever de siguranta.
academiaDin dorinta de a satisface cerintele tuturor, Xtreme Lashes prezinta cursul de baza intensiv de 3 zile + examen.
Cursul cuprinde 2 zile de teorie si practica, dupa care stilistul are la dispozitie aproximativ 6 saptamani de a se perfectiona, urmand apoi sa revina pentru a treia zi de exersare, care aduce un plus de beneficii: mai mare aprofundare a tehnicii, mai mare incredere in sine si raspunsuri la eventualele intrebari.

Alegeti cea mai inalta calitate si cel mai profesionist concept de pe piata extensiilor de gene!

Va asteptam cu o oferta speciala in cadrul targului Cosmetics Beauty Hair 2013!

designory2. Produs unic si revolutionar de la Xtreme Lashes:
INTARITORUL DE GENE SI SPRANCENE AMPLFEYE!

Gene si sprancene mai lungi, mai groase si mai voluminoase, cu o formula puternica, bazata pe un complex de trei peptide, aminoacizi si a unui sistem de livrare lipozomal, ce permite patrunderea in radacinile genelor si sprancenelor.
Formula fara uleiuri si fara substante medicale, fiind singurul pe piata care poate fi folosit si pe extensiide gene! Genele naturale mai lungi, mai groase si mai sanatoase creeaza o fundatie mai puternica pentru aplicarea extensiilor de gene.

Va asteptam cu un pret promotional la Cosmetics Beauty Hair 2013: in loc de 299 RON pretul IntaritoruluiAmplifEye va fi de 250 RON!

Va asteptam la COSMETICS BEAUTY HAIR!

Program de vizitare:
26.09.2013 – 28.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
29.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.expocosmetics.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *