Wellness Show

WELLNESS SHOW, targul de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala are loc in perioada 1 – 4 octombrie, la ROMEXPO. Evenimentul reuneste numeroase branduri internationale – o oportunitate perfecta pentru entuziastii fitness-ului sa-si innoiasca arsenalul de antrenament cu cele mai recente aparate lansate la nivel mondial.

De asemenea, si in acest an, WELLNESS SHOW gazduieste cea mai mare conventie de fitness din Balcani. “FIT4U Convention: Move On Fitness Planet” va aduna la start cei mai renumiti instructori si prezentatori de pe intregul continent.

Evenimentul aduce la start 26 de instructori de top din Romania si Rusia, Franta, Italia, SUA, Grecia, Spania, Norvegia si Columbia, ce vor energiza participantii pe 3 si 4 octombrie. Per Markussen, Julio Papi, Sasha Oshkin, Morgan Moreau, David Stauffer, Dimitris Gourgous, Kinga Sebesteyn, Herman Melo si multi, multi altii vor oferi antrenamente explozive, pline de energie si voie buna.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.wellnessshow.ro

Wellness Show

WELLNESS SHOW, cel mai mare eveniment al anului 2014 in materie de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala va avea loc in perioada 25 – 28 septembrie, la Romexpo, in pavilionul C3. Cea de-a IV-a editie a targului este organizata de EUROEXPO si ROMEXPO si se adreseaza centrelor de sport, spa, wellness sau de recuperare medicala, dar si altor investitori interesati de un business in acest domeniu. Ca si pana acum, WELLNESS SHOW va fi organizat sub forma unui maraton incendiar de sport si energie. Nu vor lipsi evenimentele consacrate, precum Conventia FIT4U: Move On Fitness Planet sau Corporate Challenge, precum si alte surprize menite sa puna Wellness Show pe buzele tuturor celor interesati de o oportunitate de business in domeniu sau de un stil de viata activ.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.wellenessshow.ro