VLAD TENU – New entry pe lista speakerilor participanti la conferinta “Design – concept of living”

Vlad Tenu (DipArch. MArch. Msc. Associate, Surface Architects – London; Teaching Assistant, Bartlett School of Architecture, University College London, UK), completeaza lista speaker-ilor deja confirmati in cadrul programului conferintei. Alaturi de Doamna Camelia Sucu (Class Living, Bucuresti), Domnul Arhitect Mircea Tibuleac (AXIS Laminate, Sibiu), Henrik Schulz (arhitect si designer, Suedia), Ronen Kadushin (Open Design – Berlin) si Karl Malmvall (Ikea, Suedia) participantii vor prezenta perspective valoroase asupra tendintelor din industrie.

Participarea este GRATUITA, in limita locurilor disponibile.

 

Pentru inscrieri la conferinta, va rugam sa va inregistrati pana la data de 01 septembrie 2012

la adresa de e-mail: andreea.bordeanu@www.test.romexpo.ro, precizand: nume, prenume, functie/studii.

VLAD TENU 

 

Tema conferinta:

  • “Metode digitale de design, utilizarea programarii/scripting-ului in arhitectura si design sau fabricatie digitala”.

Biografie:

Vlad Tenu este un arhitect de origine romana stabilit la Londra. Cercetarile sale se axeaza pe integrarea de calcul a stiintei si tehnologiei in procesul de proiectare, ce implica metode de generare de calcul, tehnici digitale de fabricatie si design interactiv.

A studiat arhitectura la Iasi, Lisabona si Londra, la Bartlett, UCL, unde a fost distins cu titlul de Master in Arhitectura Adaptiva si Calcul primind totodata si un certificat de cercetare in arhitectura avansata.

Ultimul sau proiect, “Complexitate minimala” – castigator al Concursului REPEAT Tex-Fab 2010, a fost expus in Houston, in februarie 2011, si a reprezentat parte a proiectului FABRICATE Conference Publication Londra, aprilie 2011. Prototipul proiectului „Complexitate minimala” fost expus timp de trei luni, ca parte a expozitiei „Construind realitatile” – Phase2 Arup Gallery din Londra, in vara anului 2010.

Anterior, Vlad a prezentat o lucrare intitulata “Suprafetele minimale ca sisteme de auto-organizare “, la Conferinta ACADIA – Cooper Union, New York, in octombrie 2010.

Ca arhitect recunoscut atat in ​​Romania, cat si in Marea Britanie, experienta sa profesionala acopera o gama larga de proiecte si concursuri. In prezent, lucreaza la Surface Architects,  o companie premiata pentru practica in design cu sediul in Londra. Alaturi de activitatea sa profesionala, Vlad a fost implicat in procesul de predare la Bartlett ca asistent pentru modulele „Tehnologii Incorporate si Integrate” si „Programare Morfogenetica”, fiind si supervizor in cadrul tezei de master Arhitectura Adaptiva & Calcul.

         

 

                                                                                                                  www.vladtenu.com

Pentru mai multe detalii privind Conferinta “Design – concept of living” va rugam accesati: http://www.bife.ro/concept-of-living

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *