Viseaza la vacanta… TTR! Bilete la Targul de Turism al Romaniei

Nu mai este o surpriza pentru nimeni ca, pe data de 15 martie, Complexul Expozitional Romexpo S.A. isi deschide portile pentru unul dintre cele mai notorii si indragite targuri anuale, “Targul de Turism al Romaniei 2012”.

Totusi, pe cei pe care i-am luat prin surprindere cu aceasta veste, ii anuntam ca, pana pe data de 18 martie vor avea ocazia sa “viseze la vacanta” in cel mai constructiv mod posibil. Toate amanuntele pot fi vizualizate pe www.targuldeturism.ro , incepand de la informatii despre expozanti, bilete si programul de vizitare, pana la mijloacele de transport spre targ. Doar un click si se totul devine clar:)

Si, cum rar mai gasesti pe cineva care sa nu aiba cont pe Facebook, ni se pare firesc sa va aducem la cunostinta ca ne putem “imprieteni” si pe aceasta retea de socializare unde eventuala noastra relatie interactiva ne va aduce tuturor numai beneficii.

Ca sa fie totul clar:

Pagina oficiala FB Romexpo este aceasta:  http://ro-ro.facebook.com/ROMEXPO  

Pagina oficiala FB a Targului de Turism a Romaniei (TTR) este aceasta: http://www.facebook.com/pages/TTR-Romanian-Tourism-Fair/222919554402051

Iar acum sa visam la vacanta… TTR!  si sa vedem cum putem face rost de bilete gratis la Targul de Turism al Romaniei de anul acesta 🙂

Romania este o tara frumoasa pentru noi, romanii, dar si pentru turistii straini. Ce-ar fi sa ne reamintim minunatiile acestei tari, traditia si peisajele ei minunate, oamenii ei ospitalieri si plini de solicitudine!

Cu siguranta avem toti multe fotografii din vacantele noastre prin Romania, momente pe care dorim sa le impartasim celorlalti prieteni de pe Facebook.

Va asteptam, asadar, pe pagina oficiala FB Romexpo, cu fotografii personale din Romania, langa care sa existe, bineinteles, si o scurta descriere a locului si mometului, fara a uita sa specificati moto “Romania…” pe care il veti gasi pe pagina oficiala FB TTR (daca va place cum suna, puteti lasa si un semn de apreciere :).

Cele mai frumoase si mai apreciate fotografii vor primi, in afara elogiului public, cate 2 bilete de intrare gratuite la Targul de Turism al Romaniei 2012, 5×2 bilete pentru fiecare zi a targului, in total 40.

Asadar, nu ramane decat sa descoperiti pe pagina FB TTR un Motto care incepe cu “Romania…” si sa-l adaugati, in intregime, la inceputul descrierii fotografiei, pentru a se sti clar ca fotografia este din… Romania. Fotografiile vor fi postate pe pagina FB Romexpo.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *