Vino cu animalutul tau la PetExpo Romania 2012!

Vino cu animalutul tau la PetExpo Romania, pe 22, 23 si 24 Iunie 2012 (RomExpo, pav. C1)!
Pet Expo este singurul targ profesionist din Romania dedicat animalelor de companie. Pet Expo reprezinta oglinda pietei romanesti pentru produse si s…ervicii dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale.
Pet Expo este punctul de intalnire intre companiile producatoare, firmele de import, distribuitorii, companiile de servicii si consumatori, creand astfel o imagine concentrata asupra lantului de distributie in industria animalelor de companie, de la producator la consumatorul final.
La Pet Expo sunt acoperite toate tipurile de animale de companie. Astfel, cei care au sau care isi doresc sa devina posesorii unui catel sau ai unei pisici, ai unei rozatoare, ai unei broscute sau ai unui papagal vorbitor, ai unei reptile sau ai unui paianjen urias sunt invitati sa participe.
Acvariile reprezinta, de asemenea, o sectiune importanta si foarte atragatoare a targului. Asa ca, pasionatii sau aspirantii la un superb acvariu sunt invitati sa vada cele mai bune produse in domeniu si pesti exotici iesiti din comun.
Bilet de intrare – Adulti: 10lei / Copii/Elevi: 5lei Parcare Romexpo: 2lei/ora
Orar de vizitare:
Vineri: 10:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 18:00
Duminica: 10:00 – 16:00
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *