Valoarea artei reprezentata la Antique Market – editia de toamna

Prima luna de toamna va aduce la ROMEXPO o noua editie a Targului de Arta si Antichitati – Antique Market. Timp de patru zile, obiectele de altadata isi vor depana din nou povestile, spre incantarea vizitatorilor.

Astfel, la Antique Market, Supreme Gallery aduce in prim plan o colectie de piese de mobilier, arta decorativa si pictura romaneasca in valoare de 30 de mii de euro, o oportunitate foarte buna pentru colectionari de a investi in piese cu mare potential pe piata internationala, dar mai ales in piese ce vor reusi sa ofere oricarui spatiu un plus de autenticitate si confort.

Urmand a participa, incepand cu 17 septembrie, la Standul 16 din Pavilionul E1, Supreme Gallery va aduce in atentia iubitorilor de mobilier de arta, piese unice, cu referinte pe piata internationala.

Vedeta intregii colectii este fara doar si poate Consola Colonna din perioada baroca, ce a apartinut uneia dintre cele mai vechi familii din Roma, ale carui origini dateaza inca din secolul al XII-lea si ai carei descendenti pot fi cunoscuti si astazi.

O aventura de aproape 900 de ani, ce nu a ramas indiferenta nici in ceea ce priveste ahitectura palatelor sau piesele de design interior.

Provenind din Palatul “Principe Colonna”, Consola cu acelasi nume, se remarca prin forme elegante ce se concretizeaza in doua lujere convergente, sculptate in stilul epocii din care face parte: baroc roman.

Din ciclul pieselor de marchetarie, Supreme Gallery va prezenta o pereche de scaune unicat, ce apartin creatorului elvetian Carlo Rampazzi. Diferitele esente de lemn folosite ca insertii pe picioarele celor doua scaune, completeaza prin dinamism si culoare cele doua piese caracterizate in principal de rafinament si originalitate.

Intreaga colectie va fi completata de piese de arta decorativa, sculptura si pictura postebelica si contemporana romaneasca.

Tot in cadrul Antique Market, colectionarul Tudor Oprescu aduce variate obiecte valoroase precum ceas de bronz din Franta secolului XIX, masuta si ibric otomane apartinand tot secolului XIX, pendula coloniala, din bambus, stil Art Deco sau statuie Art Deco, americana din perioada interbelica.

Va asteptam la ANTIQUE MARKET!

Program de vizitare:
17.09.2013 – 20.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
21.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.antiquemarket.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *