Vacante inedite la Targul de Turism al Romaniei!

La mijlocul lunii noiembrie va asteptam la eveniment ce nu trebuie sa lipseasca din agenda iubitorilor de calatorii. Intre 13 si 16 noiembrie, Targul de Turism al Romaniei va asteapta cu cele mai tentante oferte pentru petrecerea perioadei sarbatorilor dar si pentru prima parte a anului 2015.

Dintre expozantii si ofertele acestei editii, va prezentam:

FILADELFIA TURISM 

Super oferta SCHI BULGARIA!


Hotel Adeona Ski & Spa 3* – Bansko

loc in Apartament 1 dormitor = 282 euro / persoana cu demipensiune.

Perioada 31.01 – 07.02.2015, 7 nopti, transportul cu autocarul inclus!


Hotel St. George Ski & Spa 4*- Bansko

loc in STUDIO = 282 euro / persoana cu mic dejun

Perioada 31.01 – 07.02.2015, 7 nopti, transportul cu autocarul inclus!

www.filadelfiaturism.ro

 

PERSEPOLIS TRAVEL

Nu de mult a fost lansata stirea potrivit careia compania nationala de cai ferate din Ungaria in parteneriat cu firma britanica Danube Express isi promoveaza cel mai nou produs de lux din domeniul turismului, si anume primul tren de lux privat ce va traversa Ungaria, Romania, Bulgaria, Turcia si va ajunge pana pe teritoriul Iranului.

Trenul este dotat cu cele mai pretioase materiale si decoratiuni de lux, datand din anii 1950, iar pretul pentru o calatorie de doua saptamani variaza intre suma de 13.000 si 31.000 de euro , fiind un pret pe masura conditiilor.

Datorita numeroaselor solicitari din partea agentiilor de turism, reprezentantul uneia dintre cele mai prestigioase companii turistice din Iran, ce are o filiala in Romania, doreste sa demareze un proiect similar ce va avea ca tinta unele dintre cele mai importante si pretioase obiective turistice ale Orientului. Itinerariul va oferi multiple opriri pe teritoriul Turciei si al Iranului.

Intentia acestui proiect este de a oferi publicului o experienta de neuitat, datorita destinatiilor turistice pe care vizitatorii occidentali foarte rar le aleg atunci cand planuiesc o vacanta. Traseul poarta calatorul in minunata lume Orientala incepand cu vizita orasului Istanbul pana pe taramul Imperiului Antic Persan, o calatorie unica destinata persoanelor aventuriere ce isi doresc o experienta iesita din comun.

Calatorii vor putea vizita orase ca Edirne, Ankara, Tabriz, Tehran, Yazd, Esfahan, Shiraz, situl arheologic al fostei capitale persane, Persepolis – Apadana – precum si obiective turistice ce se afla in patrimoniul national UNESCO.

Inaugurarea acestui traseu va fi in luna mai 2015, punctul de pornire fiind din Brasov, urmand itinerariul Brasov – Bucuresti –Veliko Ternovo – Edirne – Istanbul – Ankara – Van – Tabriz – Zanjan – Shiraz – Yazd – Esfahan – Tehran.

Pretul unei asemenea calatorii va fi un pret competitiv, afisat in cadrul Targului de Turism al Romaniei, editia Noiembrie 2014, de catre agentia turistica Persopolis Travel, potrivit managerului agentiei, Niazzadeh Behzad.

www.persopolistravel.com

Va asteptam la Targul de Turism al Romaniei!

 

Program de vizitare:
13-15 noiembrie 2014: intre 10.00-18.00
16 noiembrie 2014: intre 10.00-16.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.targuldeturism.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *