VA INVITAM SA PARTICIPATI LA BIFE-SIM 2013

Pentru a 22-a oara, sezonul autumnal de targuri se deschide la ROMEXPO cu BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii, eveniment ce va avea loc in perioada 17 – 21 Septembrie 2013.

Organizat in acest an de catre ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si EUROEXPO Trade Fairs, evenimentul isi propune sa devina cea mai complexa manifestare expozitionala din acest domeniu.

Astfel, prin fuziunea celor mai importante evenimente dedicate industriei de mobilă din Romania – BIFE si SIM, suntem mandri sa anuntam lansarea in premiera a BIFE-SIM 2013, eveniment ce va reuni sub un singur concept cele mai importante branduri de mobila din tara si strainatate.

Desfasurat sub sloganul BIFE-SIM – “Un spectacol de forme si idei!”, targul va marca revolutiile in design-ul de mobilier aducand in atentia publicului interesat o gama variata de piese si accesorii destinate ambientarii si utilarii moderne a spatiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri.

Targul se adreseaza atat producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de mobilier si decoratiuni specifice, cat si celor care produc sau comercializeaza echipamente si accesorii pentru industria lemnului din Romania si din strainatate, reprezentand un important punct de atractie pentru publicul larg, cat si pentru cel specializat.

Avem placerea de a va adresa pe aceasta cale, invitatia de a participa la editia din acest an a targului BIFE-SIM, un eveniment ce va beneficia de un program amplu de conferinte de specialitate, seminarii si ateliere de lucru, cat si de o campanie de promovare intensa, toate concepute in scopul de a maximiza participarea tuturor la targ.

In speranta ca va veti numara printre expozanti, formularele de inscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.bife-sim.ro.

Pentru detalii suplimentare privind participarea firmei Dumneavoastra la aceasta expozitie, persoana de contact din cadrul Romexpo va sta la dispozitie:

Daniela SISIN – Coordonator Proiect
Mobil: +40 758837735, Fax: + 40 21 207 70 70,
E-mail: bifesim@www.test.romexpo.ro / daniela.sisin@www.test.romexpo.ro
Web: www.bife-sim.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *