Va asteptam la TMA 2014 – Festivalul de Spiritualitate si Medicina Alternativa

In perioada 13 – 16 martie 2014, ROMEXPO va invita sa luati parte la un eveniment ce aduce in prim plan traiul sanatos. Timp de patru zile veti avea ocazia sa va intalniti cu specialisti din domenii precum medicina alternativa sau terapii complementare si veti putea testa si achizitiona nenumarate produse naturiste.

Doar la TMA 2014, va invitam sa testati BEMER – o noua posibilitate terapeutica!


BEMER este cea mai noua terapie fizica vasculara si poate fi utilizata cu succes impreuna cu terapiile traditionale sau cu terapiile complementare.

Dispozitivul medical BEMER actioneaza prin camp electromagnetic pulsatil, avand o mare importanta in reglarea vasomotricitatii si imbunatatirea microcirculatiei, aceasta din urma fiind cea mai importanta parte functionala a sistemului circulator uman, care are loc in cele mai mici vase de sange intr-o retea extrem de diversa.

Dispozitivul medical este de origine nemteasca, in Europa de Vest este utilizat cu succes de 15 ani, iar in prezent este introdus pe piata romaneasca.

BEMER poate fi utilizat atat la domiciliu cat si in domeniul medical-clinic. Poate fi utilizat in preventie si in vindecare, in toate bolile asociate problemelor circulatorii, cum ar fi boli de medicina interna, neurologie, reumatologie (degenerarea coloanei vertebrale, artrita), ortopedie, traumatologie (entorse), ORL si imunologie etc. Deasemenea este excelent in reducerea inflamatiei si in diminuarea durerii.

In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Medicina Alternativa – TMA 2014 veti avea posibilitatea de a incerca terapia BEMER si de a afla mai multe informatii despre aceasta terapie revolutionara.

Va asteptam la TMA 2014!

PROGRAM DE VIZITARE
13 – 15 martie 2014: intre 10.00 – 18.00
16 martie 2014: intre 10.00 – 16.00
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.tma-expo.ro
https://www.facebook.com/TMA.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *