Va asteptam la TIB 2014!

Inovatie, tehnica, noutati, informatii in premiera – toate acestea si multe altele va asteapta intre 15 si 18 octombrie la ROMEXPO in cadrul celei de a 40-a editii a TIB – Targul Tehnic International Bucuresti. 

Dintre expozantii acestui an, va prezentam:

Ro-Mega Control

Compania activeaza in domeniul testarilor mecanice si este reprezentanta exclusiva in Romania a firmelor de prestigiu INSTRON – USA, WILSON WOLPERT – Germania, IST – Instron Structural Testing – Germania si CEAST – Italia. Cu o echipa competenta, formata din oameni cu experienta de peste 10 ani in acest domeniu, Ro-Mega Control, pune la dispozitia Dvs. o serie intreaga de echipamente si aparate pentru testarea proprietatilor fizico-mecanice ale materialelor cum ar fi: masini de testat la tractiune, compresiune, incovoiere, forfecare, masini de testat la oboseala, masini de testat la vibratii, durimetre universale, Rockwell, Brinell, Vickers, Shore, precum si o gama larga de aparate pentru testarea maselor plastice si compozitelor (melt flow tester, rheometre, ciocane pendul, turnuri de impact etc.).

Asiguram servicii complete ce includ: consultanta pentru alegerea potrivita a echipamentului necesar testelor Dvs., instalare si punere in functiune, scolarizare si service in perioada de garantie si post-garantie. Toti inginerii nostri sunt instruiti si acreditati de catre furnizori in ceea ce priveste activitatea de vanzare si service pentru absolut toate echipamentele comercializate de catre firma noastra.

www.instron-romania.com/

 

Periks

Este o companie infiintata in anul 2004, cu sediul in Romania si detinuta in totalitate de catre “S.I.T. -Società Italiana SpA Tecnospazzole”, unul din liderii mondiali in producerea periilor (Certificat UNI EN ISO 9001/2008).

Fabrica Periks produce perii industriale, pentru utilizari din industrie, cat si pentru distribuitori de unelte si scule profesionale.

Flexibilitatea mare de fabricatie permite realizarea mai multor tipuri de produse, cum ar fi perii fixe, perii pentru polizoare si masini de gaurit, perii tubulare si pentru cosuri de fum, acestea putand fi realizate avand filamentele din: otel, otel inox, alama, nailon sau plastic abraziv.

www.periks.ro

Va asteptam la TIB!

 

Program de vizitare:
15.10.2014 – 17.10.2014 intre orele 10:00 – 18:00.
18.10.2014, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.tib.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *