Va asteptam la Romhotel 2013

Intre 14 si 17 noiembrie, ROMEXPO organizeaza cea de a 21-a editie a ROMHOTEL – Expozitia internationala de echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri si restaurant. Fiind un reper anual unde specialistii din domeniul HORECA se pot intalni si pot afla cele mai recente tendinte in materie, aducand o contributie esentiala dezvoltarii industriei ospitalitatii, ROMHOTEL devine un eveniment de cinci stele.

La Romhotel veti regasi noutatile Concept Hotels

– noua linie de cosmetice Bronnley de la Ada Cosmetics

 

Traim intr-o lume in continua schimbare. Nimic nu dureaza pentru mult timp si cu toate acestea Bronnley este mereu actual. Inspirat de valorile, calitatea excelenta si designul perfect a liniei Bronnley , linia de cosmetice hoteliere Honey Blossom are ingrediente naturale pretioase: miere, laptisor de matca si propolis.

Ingrijirea corporala desavarsita. Pur si simplu Bronneley.

Tot la capitolul noutati incantatoare de la Ada Cosmetics se incadreaza si Colectia de Craciun.
Veti gasi in haine de sarbatoare produse consacrate cum ar fi Bogner, Fair Trade, Bronnley si accesorii care sa va ofere numai clipe de relaxare.

In cadrul Romhotel va fi lansat si cel mai nou minibar de la Indel B, minibarul sertar, versatil si economic.


www.concepthotels.ro
La Romhotel va asteptam si la standul Valentino Tessuti. Firma cu capital italian care activeaza pe piata din Romania din anul 2003, principalul domeniu de activitate al Valentino Tessuti este productia de saltele, accesorii pentru pat si tesaturi.

Avantaje
Compania cauta sa ofere mereu ceea ce este mai bun clientilor, avand propria linie de produse personalizate. Indiferent daca doriti o saltea confortabila pentru acasa sau va ganditi sa echipati camerele unui hotel, Valentino Tessuti va ofera cel mai bun raport calitate-pret. Va sunt garantate solutii complete create sa va multumeasca pe deplin.

Gama variata de produse
Valentino Tessuti ofera o gama variata de saltele ortopedice, nedeformabile, din poliuretan si material visco-elastic cu memoria formei, somiere metalice, perne cu memoria formei, protectii pentru saltele, impermeabile sau simple, paturi TBE, saltele si perne. Toate saltelele si somierele sunt disponibile in orice dimensiune pe baza de comanda.In acelasi timp,va prezentam noua gama de protectii pentru saltele, saltele pe baza de gel si nu in ultimul rand cea mai recenta inovatie in materie de perne, perna cu gel.

Servicii exceptionale
Valentino Tessuti va livreaza salteaua in ziua imediat urmatoare comenzii daca modelul ales de dumneavoastra este pe stoc.
Produsele sunt recunoscute pentru durabilitatea si calitatea lor.

www.valentino-tessuti.com

Va asteptam la ROMHOTEL!
Program de vizitare:
14.11.2013 – 16.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
17.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:

www.romhotel.ro

https://www.facebook.com/pages/Romhotel

www.romexpo.ro

https://www.facebook.com/ROMEXPO

https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *