Va asteptam la KIDEX – cel mai vesel targ pentru copii!

In perioada 29 mai – 1 iunie, la ROMEXPO are loc KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii. Cei mici sunt asteptati cu numeroase produse la standurile expozantilor, dar si cu un program artistic variat pe scena KIDEX.

Sunteti invitati la standul Fashion Brand Management, unde puteti achizitiona produsele Oxybul si Jacadi.

Va asteptam in universul copilariei prin intermediul magazinului Oxybul, prezent in exclusivitate in Promenada in Floreasca City.

Oxybul ofera o gama larga de jocuri si jucarii educative menite sa ajute dezvoltarea atat fizica cat si intelectuala a micutului inca din primele luni ale vietii.

Astfel, Oxybul Romania va asteapta cu o selectie de jocuri si jucarii tematice menite sa ajute copilul sa-si dezvolte simturile, coordonarea ochi – mana, a imitarii si a imaginatiei, jocuri si jucarii ce dezvolta increderea de sine si-l incurajeaza pe cel mic sa-si depaseasca limitele si sa-si coordoneze miscarile, pentru a invata sa-si mentina echilibrul.

La Oxybul veti gasi cu siguranta jocuri, jucarii, accesorii pentru ingrijirea copilului, decoratiuni si mobila pentru camera celor mici, accesibile si moderne, perfecte pentru trezirea spiritului de dezvoltare al copilului dumneavoastra.

 

Oxybul asigura ingredientele necesare unei educatii echilibrate bunicilor, familiilor si prietenilor preocupati sa ofere o dezvoltare fericita copilului.

Jacadi, brand frantuzesc high-end de imbracaminte si accesorii pentru copii, impresioneaza prin produsele din tesaturi deosebite, cu imprimeuri unice precum The Liberty, The Stripe si The Gingham Plaid, in culori vii si detalii atent finisate, concretizate in colectii inspirate din garderoba atemporala frantuzeasca si reinterpretate cu o amprenta moderna, pentru copii cu varste intre 0 si 12 ani.

 

Brandul va va incanta cu armonia coloristica, eleganta si rafinamentul reunite in tinute esentiale, confortabile si usor de asortat, tinute pentru momente deosebite si articole ce devin cadoul “must-have” in celebrarea nasterii unui copil.

Renumit in moda de copii traditional frantuzeasca, prezent in peste 35 de tari si in mai mult de 270 de locatii, Jacadi este prezent si in Romania incepand din 8 martie 2014, in Promenada in Floreasca City, la parter, fiind primit cu entuziasm de catre cunoscatorii brand-ului si cucerindu-i pe loc pe cei mai putin familiarizati.

Va asteptam la KIDEX!

 

Program de vizitare:
29-31 mai 2014: intre 10.00-19.00
1 iunie 2014: intre 10.00-18.00

Pentru mai multe detalii, accesati: www.kidex.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *