Va asteptam la INDAGRA 2013!

Intre 30 octombrie si 3 noiembrie, ROMEXPO organizeaza INDAGRA – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei. Cea mai complexa manifestare de profil din Romania, destinata promovarii potentialului zootehnic autohton dar si a produselor traditionale bio, INDAGRA, isi asteapta si in acest an vizitatorii pentru patru zile dedicate agriculturii romanesti.

In cadrul editiei din acest an, va asteptam la standul GEA Farm Technologies, companie ce ofera fermierilor solutii cu privire la produse si aplicatii integrate, necesare producatorilor de lapte: de la design si planificare a conceptelor de grajd si de afaceri si pana la managementul zilnic al cirezii si al fermei.

Competente-cheie combinate, de la productie de lapte, sisteme de gestionare a dejectiilor, sisteme automate de furajare, dar si concepte de servicii si igiena de ultima ora.

GEA Farm Technologies furnizeaza o gama de produse completa si actuala de produse si servicii, care acopera toate dimensiunile de cirezi si intruneste intregul interval de cerinte ale clientilor la nivel global, reflectand dimensiunea si natura operatiilor individuale asupra animalelor.

In cadrul INDAGRA FOOD, compania GEA Farm Technologies va prezenta Robotul de muls MIone – Sistemul Multibox.

Prin utilizarea robotului de muls “MIone”, fermierii pot avea parte de maxima flexibilitate – atat pentru dezvoltarea fermei, cat si pentru gestionarea timpului personal. Prin intermediul tehnologiilor avansate aplicate, conceptul constructiei unui centru de muls de ultima generatie chiar in ferma este acum posibil. Vacile isi pot determina propriul lor program de muls, intr-o atmosfera relaxata. MIone este un sistem adaptabil circumstantelor de operare, se implementeaza cu usurinta in functie de dispunerea grajdurilor si reprezinta o solutie economica. Robotul de muls MIone poate fi achizitionat sub forma de instalatie cu post individual de muls, cu posibilitate de extindere la un sistem Multibox cu pana la 5 posturi.

 

Va asteptam la INDAGRA!

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
30.10.2013 – 02.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
03.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.indagra.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *