Va asteptam la EXPOMIL 2013!

Intre 26 si 29 septembrie, la ROMEXPO are loc cea de a VIII-a editie a EXPOMIL – Expozitia Internationala pentru Echipament Militar. Timp de patru zile, 70 de firme din Romania si din strainatate vor expune cele mai noi tehnologii din domeniu.

Dintre expozantii editiei 2013, amintim:

AEROSTAR S.A.

Furnizor de prim rang de servicii si echipamente pentru Armata Romaniei, AEROSTAR este o importanta casa pentru intretinere, modernizare, fabricatie si integrari in domeniul aviatiei si sistemelor defensive terestre. Solutiile propuse de AEROSTAR pentru viitoarele programe strategice de inzestrare indeplinesc criteriile avansate de performanta si asigura o valoare inalta pentru client prin sinergia dintre industria romaneasca si furnizori de marca ai armatelor din tari NATO.

www.aerostar.ro

 

SC MFA SA MIZIL si Renault Trucks Defense – stand comun la EXPOMIL-2013

S.C. MFA S.A. MIZIL si Renault Trucks Defense prezinta in comun la EXPOMIL 2013, in standul exterior inchiriat, urmatoarele tipuri de autovehicule speciale:

•   Autocamionul de transport /tractor de tip KERAX 6×6;
•   Autovehiculul usor 4×4 de tipul SHERPA LIGHT “SCOUT”;
•   Autospeciala de interventie la incendii 4×2 de tipul MIDLUM SP FPT.

In baza Memorandumului de Intelegere semnat cu Renault Trucks Defense in Aprilie 2013, S.C. MFA S.A. MIZIL a devenit reprezentantul exclusiv al firmei franceze pentru productia si comercializarea produselor sale in Romania.

S.C. MFA S.A. MIZIL si Renault Trucks Defense au identificat posibilitati de colaborare avand ca obiectiv piata romaneasca si cea regionala de vehicule militare si civile.

In perioada 14-18 Octombrie 2013, S.C. MFA S.A. MIZIL si Renault Trucks Defense vor organiza impreuna incercari dinamice demonstrative ale autovehiculelor speciale ce vor fi expuse la EXPOMIL 2013, cu participarea reprezentantilor si expertilor invitati din cadrul MApN, MAI, si din cadrul altor structuri apartinand sistemului national de securitate. Incercarile dinamice demonstrative vor avea loc la sediul S.C. MFA S.A. MIZIL si in zonele limitrofe orasului MIZIL.

 

www.mfa.ro

Va asteptam la EXPOMIL!

Program de vizitare:
26.09.2013 – 28.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
29.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.expomil.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *