Va asteptam la ExpoEnergiE 2014!

In aceasta toamna va asteptam la ROMEXPO pentru cea de a 4-a editie a ExpoEnergiE – Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale. Astfel, la mijlocul lunii octombrie – intre 15 si 18 octombrie, producatori, distribuitori, autoritati si specialisti din domeniul energiei regenerabile si conventionale, dar si din industria de petrol si gaze naturale, cu totii va asteapta pentru patru zile la ExpoEnergiE, un eveniment in care dialogul comercial si planurile de inovatii vor gasi un numitor comun. 

 

Sunteti invitati la standul FRP Visan – producator de gratare pentru pardoseli, scari, trepte si profile pentru structuri, platforme, realizate din materiale compozite ranforsate cu fibra de sticla.

Produsele companiei sunt directionate catre toate ramurile industriei si constructiilor civile.
Gratarele FRP Visan inlocuiesc cu succes produsele traditionale din otel si aluminiu iar cele turnate ofera o solutie eficienta si rentabila pentru toate domeniile de pardoseli, rigole, alei si terase care necesita performanta pe termen lung in medii agresive si corozive.Construite din poliesteri armati cu fibra de sticla, gratarele FRP turnate sunt o alegere excelenta pentru a inlocui sistemele conventionale de pardoseli din otel si aluminiu, in astfel de medii agresive.

Gratarele sunt armate cu benzi din fibra de sticla, in mod egal, in toate directiile. Aceasta armare garanteaza transferul uniform al sarcinii si cresterea rezistentei mecanice, permitand utilizarea oricarei margini ca si element portant.

Gratarele FRP Visan nu necesita intretinere, sunt estetice si se caracterizeaza printr-o rezistenta chimica si mecanica ridicata. Utilizarea acestora nu genereaza costuri suplimentare si produsul garanteaza utilizarea pe termen lung fara defectiuni.

www.frp-visan.ro/companie.php

 

Va asteptam la ExpoEnergiE 2014!

 

 

Program de vizitare:
15-17 octombrie 2014, intre orele 10:00-18:00
18 octombrie 2014, intre orele 10.00-16.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.eee-expo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *