Va asteptam la Expo Flowers & Garden, intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO

Primavara infloresc  gradinile! Va asteptam la Expo  Flowers & Garden, intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO

La mijloc de aprilie, Centrul Expozitional ROMEXPO aduce spatiul verde in mijlocul orasului. Flori, arbusti, idei de amenajari, mobilier pentru gradina si multe altele isi vor astepta vizitatorii intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO in cadrul EXPO FLOWERS & GARDEN.


Fie ca dispunem de o curte incapatoare, de un mic loc verde sau de un apartament in care vrem sa aducem o parte din natura, Expo Flowers & Garden ofera toate solutiile. Dintre companiile si noutatile pe care le veti gasi in cadrul editie 2013, amintim:

 

Arhitectul Peisagist Alexandru Gheorghe va sustine prezentari in cadrul unui studio de creatie si design. Acestea vor promova prezenta elementului vegetal in spatiile interiore, prin dezvoltarea unor noi metode de a-l folosi si expune, astfel incat acesta sa se integreze in standardele de finete si design impuse de interioarele contemporane. A fost conceputa o varietate bogata de solutii, diferite atat ca metoda de dispunere a elementului vegetal, cat si ca material folosit pentru expunerea acestuia, fata de mult prea uzualul ghiveci, fie el din pvc sau ceramica. Totodata, va fi adus in prim-plan un tip diferit de plante, mai putin folosite la interior si care au nevoie de o intretinere mult mai mica decat plantele obisnuite.

http://www.arhitectpeisagist.blogspot.com/

*

SC VAST NATUR SRL    – Producator piatra naturala ornamentala, cu o experienta de peste 10 ani    in domeniu. Piatra de Dobrogea, cu o culoare calda (alb, crem) folosita din    cele mai vechi timpuri, confera oricarui design, fie el rustic, clasic sau    modern, o eleganta si un aspect deosebit, unic. Un produs pe care il veti    gasi numai la standul Vast Natur este “coltarul piatra natur”,    executat dintr-o singura bucata. Aspectul muchiilor placate cu acesta este    unul deosebit, impactul vizual fiind al unui tot unitar din piatra.

http://www.vastnatur.ro

 *

SC BIOFREE SRL    – prezinta protapul rotisorul. Acesta este recomandat pentru rotisare    berbecut, porc, pui, frigarui cu greutate maxima recomandata de 40 kg. Este    confectionat din inox, 5 rpm, inaltime reglabila.

La standul aceleiasi companii veti reagsi si gratarul rotisor cu carbuni. Acesta poate rotisa preparate cu greutate maxima recomandata de 60 kg. Alimentare motor 220v, 5 rpm

*

SC GRATARUL DRAGOMIR  SRL – vor prezenta gratare simple si multifunctionale, gratare moderne, gratare traditionale si gratare medievale. Garantia de 10 ani este unica pe piata!


 In acelasi timp cu EXPO FLOWERS & GARDEN vor mai avea loc targurile CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, ANTIQUE MARKET si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.
Pentru mai multe detalii, accesati: www.expoflowers.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *