Va asteptam la CONSTRUCT EXPO 2014 – evenimentul de baza al constructiilor!

Luna aprilie aduce la ROMEXPO o manifestare expozitionala reper pentru domeniul constructiilor – CONSTRUCT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii. 

Desfasurat intre 10 si 13 aprilie, evenimentul reuneste agenti economici, reprezentanti ai institutiilor publice si private cu putere de decizie in domeniu, dar si beneficiari directi pentru patru zile ale dialogului, negocierilor si noilor cooperari.

Provenind din tari precum, Bulgaria, Egipt, Grecia, Italia, Letonia, Malaezia, Marea Britanie, Olanda, Polonia si Romania, companiile participante vor astepta vizitatorii in cadrul Pavilionului A, dar si pe platformele exterioare ale Centrului Expozitional ROMEXPO, cu produse si tehnologii noi menite sa marcheze o evolutie a acestui domeniu.

Produse si sisteme pentru constructii, amenajari exterioare edilitare, utilaje industriale si echipare de santier, proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie, toate acestea si multe altele vor fi de gasit la CONSTRUCT EXPO.

Mai mult decat o expozitie, acest eveniment gazduieste importante seminarii si workshop-uri in cadrul carora sunt dezbatute teme de interes major, cum ar fi: situatia exporturilor, sustenabilitate, dar si cum produsele romanesti pot fi competitive pe pietele internationale.

CONSTRUCT EXPO – un eveniment benefic pentru o dezvoltare durabila!

Va asteptam la CONSTRUCT EXPO 2014!

PROGRAM DE VIZITARE
10 – 12 aprilie: intre 10.00-18.00
13 aprilie: intre 10.00-16.00
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.constructexpo.ro
https://www.facebook.com/Construct.Expo.Romexpo 

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *