Va asteptam la Bucharest Wheels Arena intre 8 si 10 iunie 2012

Va asteptam la cel mai mare festival auto-moto si sporturi extreme din Romania Bucharest Wheels Arena, 8-10 iunie 2012

Azi, 29 mai 2012,la sala Titulescudin cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, a avut loc Conferinta de Presa cu prilejul lansarii oficiale a evenimentului Bucharest Wheels Arena organizata de ROMEXPO si Standard Vision/Arena Events in parteneriat cu Extreme Wheels.

La conferinta de presa au luat cuvantul: Mariana Suciu – Director General Romexpo, Florin Visenescu reprezentantul firmei Standard Vision/Arena Events, Alexandru Ionescu – Presedintele asociatiei Extreme Wheels, campionul mondial la Arm Wrestling IonOncescu, actualul campion national la Raliu – Valentin Porcisteanu, multiplul campion national la raliu – Titi Aur, pilotul de raliu – Manu Mihalache, Mircea Pirjol – Campion national Strongest men, Paul Pirjol – Campion national Strongest man, Stefan Panait pilot comandant reprezentand Aeroclubulul Romaniei.

Din dorinta de a prezenta vizitatorilor un spectacol inedit, organizatorii au inclus in cadrul sectiunii Auto demonstratii de raliu,  offroad, enduro, ATV, karting, hovercraft si multe alte surprize. Ei pot participa in mod direct, prin inscriere, la demonstratiile de safety drive, asistati de instructori profesionisti, vor simti adrenalina in masinile de drift si vor merge alaturi de campionii nationali de raliu.

Sectiunea MOTO va consta in cascadorii cu motocicleta (stunt bike), teste enduro, pocket bike si in expunerea celei mai mari colectii de motociclete custom bike din Romania.

La sectiunea vehiculelor pe 2 roti fara motor vor evolua bikeri, skateri si rolleri profesionisti, cunoscuti campioni pe plan national, european si mondial.

La Bucharest Wheels Arenain cadrul sectiunii Body Power Strongest Man, cei mai puternici oameni din Romania vor executa demonstratii de forta specifice acestei categorii.

Pe parcursul celor 3 zile si 3 nopti organizatorii evenimentului Bucharest Wheels Arena estimeaza o prezenta a peste 50,000 de vizitatori care vor putea participa la diverse concursuri si provocari rasplatite cu premii pe masura.

Concursurile specifice comunitatii auto-moto sunt : Slowest bike, Loudest bike, Loudest car, Nicest show bike and car, Bike wash, Car wash, Taur mecanic, Best Rims, Best Autohtona, Best car of the event,  SPL contest, SQ contest, Best Fittment, Clean Style Contest, Lowest Romanian Car, Extreme Camber, Extreme Stretch, Waterworks concurs de echilibru pe o platforma, Limbo Car Contest, Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Engine.

Echipa Forta Absoluta, organizeaza in cadrul Bucharest Wheels Arena, primul concurs de arm wrestling dedicat exclusiv femeilor, cu participarea exceptionala a campioanei mondiale Mirela Pirjol.

In aceasta competitie vor lua parte alaturi de Mirela Pirjol cele mai titrate participante ale acestui sport, campioane balcanice, campioane nationale si medaliate la diverse competitii nationale

Invitati speciali: campionul mondialla Stunt Bike – Kevin Carmichael, actualul campion national la raliu – Vali Porcisteanu, multiplul campion  national la raliu  – Titi Aur, pilotul de raliu – Manu Mihalache,  campioana mondialala Arm Wrestling – Mirela Pirjol, campionul mondial  la Arm Wrestling – Ion Oncescu si campionulla Strongest Man – Micea Pirjol.

Iris, Zdob si Zdub, Cargo, Vita De Vie, Suie Paparude si Parazitii vor sustine concerte in direct pe toata perioada evenimentului.

Zona de camping

Bucharest Wheels Arena pune la dispozitia vizitatorilor un spatiu in aer liber destinat amplasarii corturilor pentru cei care doresc sa petreaca o mini vacanta si sa se bucure 3 zile si 3 nopti de muzica buna si adrenalina.

Expozitia Bucharest Wheels ARENA 2012 ofera posibilitatea participarii la eveniment a producatorilor, importatorilor şi distribuitorilor de  automobile, motociclete, scutere, biciclete, accesorii tuning şi  echipamente service auto-moto, componente şi piese de schimb, companii  de leasing –  asigurari, firme specializate in inchirieri auto.

Bucharest Wheels Arena isi va deschide portile in  prezenta oficialitatilor, invitatilor speciali si a presei, vineri 8 iunie la ora 10:00.

Bilete si acces public larg:

Pretul unui bilet valabil pentru o zi este de 20 de lei, iar pentru un abonament valabil trei zile, pretul este de 30 de lei.

Cazarea in zona camping pentru trei zile este de 30 de lei, cu acces gratuit pentru o singura persoana la activitatile Bucharest Wheels Arena.

  ACCES PRESA:

Prezenta reprezentatilor presei la eveniment se va face pe baza invitatiei oferite de Bucharest Wheels Arena

la casa de bilete. Pentru ridicarea invitatiilor va rugam sa prezentati legitimatia de jurnalist.

Mai multe detalii:

Mai multe informatii si detalii pe www.bucharestwheelsarena.ro si pe pagina de Facebook a evenimentului.

9 replies
  • ROMEXPO
   ROMEXPO says:

   Concertele de la Bucharest Wheels Arena se vor sustine dupa urmatoarul program:
   – Vineri, 8 iunie, ora 20:00: Vita de Vie si Zdob si Zdub
   – Sambata, 9 iunie, ora 20:00: Iris
   – Duminica, 10 iunie, ora 20:00 : Suie Paparude, Parazitii, Cargo

   Reply
 1. ROMEXPO
  ROMEXPO says:

  Bilete si acces public larg:

  Pretul unui bilet valabil pentru o zi este de 20 de lei, iar pentru un abonament valabil trei zile, pretul este de 30 de lei.

  Cazarea in zona camping pentru trei zile este de 30 de lei, cu acces gratuit pentru o singura persoana la activitatile Bucharest Wheels Arena.

  ACCES PRESA:

  Prezenta reprezentatilor presei la eveniment se va face pe baza invitatiei oferite de Bucharest Wheels Arena

  la casa de bilete. Pentru ridicarea invitatiilor va rugam sa prezentati legitimatia de jurnalist.

  Mai multe detalii:

  http://www.bucharestwheelsarena.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

  Reply
 2. Ioana Stefanescu
  Ioana Stefanescu says:

  Romexpo mi-a facut cea mai mare bucurie pe acest an…atat mie cat si familiei mele.
  Ne-am indragostit de masini. Ganditi-va ce a simtit pustiul meu cand a vazut o locatie imensa ticsita cu masini una mai frumoasa decat alta.
  Scena a fost de milioane,mancare super iar mc plinutul cred ca Xander il chema mi-a placut cum a prezentat concursurile.
  Maine o iau pe soa mea si toata familia ei si mai mergem odata la Romexpo.
  Multumim pentru o zi reusita.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *