Va asteptam la Bucharest Pet Exhibition 2015!

Prima editie a Bucharest Pet Exhibition – Expozitie de animale de companie va avea loc in perioada 27 februarie-1 martie 2015, in Pavilioanele C2, C3 si C4-C5, din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.

Timp de trei zile veti admira cele mai interesante si frumoase specii de animale, de la caini, pisici pana la pesti, pasari si reptile si veti putea achizitiona hrana si accesorii pentru animale, beneficiind de indrumarea expertilor in domeniu.

Dintre expozantii acestei editii va prezentam:

WELOC – WELAND M AB.- SUEDIA

Compania este una din principalele producatoare, la nivel mondial, de accesorii ca si sisteme de sigilare / inchidere pungi /saci alimente, aplicabile in diferite Industrii in procesul de productie si procesare, precum si in retail pentru uz casnic.

Sigileaza si protejeaza orice punga, sac cu alimente / ingredient sau materie prima.

Protejeaza in contactul cu aerul sau apa, impotriva umiditatii, oxidarii, contaminarii.

Weloc, parte din Weland Group, fiind prezenti la nivel international, cu o traditie de peste 30 de ani de experienta.

Va prezentam o parte din portofoliul nostru de clienti, la nivel mondial: Petfood – Virbac France; Pedigree; Pro Plan; Friskies, Royal Canin etc.

www.weloc.ro

EXTRU CAN

EXCELENTA IN HRANA PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE!

SC C.A.N. 2000 Trading SRL a produs pentru prima data in Romania, hrana pentru animale de companie. Societatea a fost infiintata in anul 1999 ca societate cu capital integral privat functionand in spatii proprii de productie si depozitare.

Compania este intr-o perpetua dezvoltare, bazandu-se pe o echipa tanara, dinamica si profesionista care este dedicata succesului intregii afaceri precum si mentinerii la cele mai inalte standarde de calitate a produselor noastre.

Produsele marca inregistrata EXTRU-CAN, TIROL CAN CAT si CICO-CICU au un excelent raport calitate-pret, retetele fiind obtinute pe baza cercetarilor stiintifice realizate pe plan intern si international in decursul a peste 40 de ani ale specialistului nostru, doctor in medicina veterinara si nutritie animala Rus Vasile.

Noi stim ce vindem, dar si dvs. veti sti ce cumparati: produse proaspete (de cele mai multe ori livrate in ziua fabricatiei) si naturale (fara conservati si coloranti).

Produsele noastre sunt certificate ISO 9001 – calitate – si 22000 – siguranta alimentului – sub marcaUKAS. Nu este un moft, dimpotriva, este important ca animalul nostru de companie sa fie sanatos si echilibrat hranit. Pentru ca noi iubim animalele, punem accent pe calitate.

De peste 15 ani realizam calitate maxima la un pret minim!

Misiunea noastra este de a fi alegerea nr. 1 in materie de hrana pentru animale de companie!

Suntem convinsi! Calitatea si profesionalismul vor face intotdeauna diferenta!

www.can2000.ro

Va asteptam la Bucharest Pet Exhibition 2015!

Program de vizitare:
27 februarie – 1 martie: 10.00 – 18.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.petexhibition.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *