Va asteptam la Ambient Expo 2015!


Ajuns la cea de-a XXII-a editie, Ambient Expo este un targ de referinta pentru industria de amenajari interioare si exterioare din Romania. Reunind in fiecare an in pavilioanele ROMEXPO cele mai importante companii producatoare, importatoare sau distribuitoare de sisteme si decoratiuni pentru amenajari interioare si exterioare, targul devine locul de intalnire al profesionistilor in acest domeniu.

Dintre expozantii editiei 2015 va prezentam:

ROLLOTEC

Societatea S.C. ROLLOTEC S.R.L. s-a infiintat in anul 1997, si are ca obiect de activitate fabricarea, comercializarea si montarea produselor de protectie solara. Experienta acumulata, echipa alcatuita din profesionisti, cat si utilizarea semifabricatelor si componentelor provenite de la cunoscuti si apreciati producatori din Germania, Franta, Italia si Ungaria ne ajuta sa oferim clientilor si colaboratorilor nostri produse si servicii de inalta calitate.

Suntem distribuitorul si partenerul firmei germane Warema, acesta fiind cel mai de seama fabricant de produse de umbrire din Europa. Importam ca produse finite o gama larga de parasolare si storuri. Automatizarile, motoarele electrice si dispozitivele de comanda microelectronice folosite la produsele Rollotec provin de la firme de renume ca Somfy, Geiger, Becker, Rojaflex.

Principalele produse oferite sunt:

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale Rollotec sunt un sistem de umbrire elegant potrivit pentru incaperi cu zone deschise de mari dimensiuni. Sunt adecvate pentru instalarea pe pereti si tavan, pot fi actionate intr-o varietate de moduri. Lamelele de 127 mm, sunt ghidate in sina de ghidare superioara si sunt echipate cu greutati in forma de placa si lantisor de distantiere in partea de jos. Acestea stabilizeaza pozitiile verticale si paralele ale jaluzelei.

Rolete

Roletele Rollotec prin tehnica sofisticata si materialele speciale asigura protectia solara perfecta a suprafetelor de geam verticale si inclinate. Astfel puteti lucra la calculator, fara ca lumina orbitoare sa va deranjeze, in timp ce in incapere penetreaza lumina zilei.

Protectie contra insectelor

Solutiile de la Rollotec ofera o protectie eficienta impotriva “vizitatorilor” nedoriti in spatiile de locuit si in birouri. Nu are importanta daca acestea sunt integrate de la bun inceput sau montate ulterior. Acestea raman aproape neobservate, in timp ce protejeaza in mod eficient, iar ferestrele, rulourile sau storurile raman functionale. Diferitele forme de executii sunt potrivite pentru ferestre si usi.

Rulouri aplicate

Rulourile aplicate sunt ideale pentru montarea ulterioara pe ferestrele cladirilor. Sunt utilizate si in cazul renovarilor cand este necesara o izolare termica si fonica corespunzatoare. Datorita formelor variate este foarte populara. Rulourile aplicate se pot monta foarte usor fara a fi nevoie sa se sparga pereti. Pentru a se integra in fatada cladirii exista si variante cu cutii tencuibile. Se pot comanda si in varianta combinata cu plasa de insecte.

Rulouri suprapuse

Rulourile suprapuse sunt utilizate la constructii noi si in cazul renovarilor. Fata de rulourile aplicate, rulourile suprapuse (cutia) sunt montate pe tamplarie. Astfel montajul devine mai rapid si economic, se face impreuna cu tamplaria. Cutia este disponibila si in varianta tencuibila atat in interior cat si in exterior. Rulourile suprapuse sunt caracterizate prin valori de izolare foarte bune, respectand astfel reglementarile in vigoare.

Storuri

In spatele conceptului “protectie solara” se ascunde reglarea eficienta a temperaturii din incaperi. Storurile sunt ideale in acest sens, deoarece reduc patrunderea razelor solare cu 60-80% chiar inainte de a ajunge la suprafata geamului. Prin urmare, mentin o racoare placuta in incapere. De asemenea, iarna permit patrunderea nelimitata a luminii si a caldurii, pentru economisirea energiei consumate pentru incalzire.
Calitate exceptionala a materialului, prelucrare excelenta si o multitudine de variante: acestea sunt caracteristicile storurilor WAREMA.

Marchize, parasolare

Savurati orele frumoase de vara cu marchize de calitate de la WAREMA. Multitudinea modelelor face ca ele sa fie ideale pretutindeni – fie ca este vorba de casa de la tara sau de cladirile moderne. Bucuria petrecerii orelor insorite, placerea petrecerii timpului liber – toate acestea le puteti avea cand va destindeti pe terasa dvs. umbrita de una din marchizele noastre. Culorile autentice asigura o ambianta de concediu, un climat placut si protectia contra razelor ultraviolet datorita materialului special.
Protectia marchizei contra intemperiilor este asigurata aproape invizibil: senzorii masoara, de exemplu intensitatea vantului si determina, la nevoie, retractarea instalatiei. Din programul bogat de accesorii puteti alege echiparea care va convine.

Va asteptam la Ambient Expo 2015!

Program de vizitare:
26 – 28 martie 2015: intre 10.00 – 18.00
29 martie 2015: intre 10.00 – 16.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.ambient-expo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *