Va asteptam la All-Pack 2014!

Sfarsitul lunii octombrie va aduce la ROMEXPO un eveniment unic in peisajul expozitional, dedicat pietei ambalajelor. Astfel, intre 29 octombrie si 2 noiembrie va asteptam la cea de a 16-a editie a ALL-PACK – Expozitia internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice. 

Dintre expozantii acestei editii, va prezentam:

HARPLAST

Strategia HARPLAST este de a reinvesti permanent in noi tehnologii pentru a imbunatatii calitatea seviciilor si a produselor, a relatiilor cu clientii si cresterea satisfactiei acestora.

Suntem convinsi ca prin experienta, seriozitatea, deschiderea noastra spre nou, impreuna cu capacitatile de productie dezvoltate, obiectivul nostru de promovare pe piata interna si externa a unor produse de calitate ridicata in conditii si la preturi avantajoase, poate fi atins.

Pe langa gama variata de lazi fabricate de HARPLAST cu pereti perforati (prevazute cu fante de ventilatie) sau plini pentru ambalarea si transportul produselor din carne, preparate din carne, legume, fructe, ciuperci, produse de brutarie si panificatie , alte alimente, dar si pentru depozitarea intermediara si finala a diferitelor semifabricate nealimentare pe linii de montare -asamblare, in curand vom lansa un produs surpriza, o lada cu destinatie diversificata, care, suntem siguri va satisface exigentele Dvs. in diferite domenii.

www.harplast.ro

 

ECOLIGNOR

ECOLIGNOR este o firma specializata in fabricarea, comercializarea, transportul si repararea paletilor din lemn, din momentul in care ies din fabrica ca produs nou si pana la tratamentul final ca reziduu. Ca firma de avangarda in acest sector de activitate, ECOlignor dispune de toate elementele necesare pentru a oferi un serviciu integral, eficient si de calitate: instalatii de peste 11.000m2, mijloace de transport adecvate si o echipa de specialisti inalt calificata, capabila sa ofere consultanta si sa se adapteze perfect necesitatilor clientilor, oricare ar fi acestia.

www.ecolignor.ro

Va asteptam la ALL PACK 2014!

Program de vizitare:
29 Octombrie – 1 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-18.00
2 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-16.00

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.all-pack.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *