Un showroom de mobilă avangardist prezentat în avanpremiera BIFE 2012

ROMEXPO S.A. împreună cu ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ, organizează marţi, 08 mai, ora 11.00 la sala Madgearu din incinta Centrului Expoziţional ROMEXPO, conferinţa de presă ce  marchează lansarea oficială a noului concept sub care se va desfăşura în acest an Târgul Internaţional de Mobilă, Maşini şi Echipamente pentru Exploatare Forestieră şi Prelucrarea Lemnului – BIFE, eveniment ce va avea loc în perioada 5 – 9 septembrie 2012.

La eveniment vor participa:

  • Doamna Mariana Suciu, Director General ROMEXPO
  • Domnul Prof. Univ. Dr. Sorin Petre Dumitriu, Preşedinte Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti, Vicepreşedinte Camerele de Comerţ şi Industrie ale României
  • Domnul Mihai Toma, Secretar General Asociaţia Clubul Român de Mobilă
  • Doamna Camelia Şucu, Preşedinte Class Living
  • Domnul Adrian Ciocăzanu, Director General Revista IGLOO

plAy DESIGN feelnoul concept creativ BIFE 2012

Cu ocazia acestui eveniment, organizatorii vor dezvălui în avanpremieră noul concept de prezentare sub care se va desfăşura expoziţia BIFE 2012. Astfel, într-un decor ce va pune în scenă un scurt preview al ediţiei din această toamnă, organizatorii vor prezenta în format 3D noua sectorizare a târgului în funcţie de tematicile propuse pentru această ediţie. Tot cu această ocazie, companiile participante vor expune piese de mobilier ce vor putea fi admirate şi pe perioada târgului, contribuind astfel la crearea unei atmosfere atipice pentru o conferinţă de presă.

Alături de reprezentanţii presei, de liderii de marcă din domeniu şi de expozanţii târgului, la eveniment sunt invitaţi să participe şi alţi reprezentanţi din domeniu având astfel oportunitatea de a pune întrebări şi de a discuta despre organizarea din acest an a târgului BIFE.

 

Despre târgul de mobilă BIFE

Târgul BIFE îşi propune să înceapă în acest an o aventură a design-ului inovator, a stilului şi rafinamentului, reunind sub acelaşi concept cele mai importante branduri de mobilă din ţară şi străinătate.

Astfel, sub sloganul  plAy DESIGN feel târgul va marca revoluţiile în design-ul de mobilier aducând în atenţia publicului interesat o gamă variată de piese şi accesorii destinate ambientării şi utilării moderne a spaţiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri.

Evenimentul este organizat de către ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi Asociaţia Clubul Român de Mobilă şi se adresează producătorilor şi distribuitorilor din domeniul mobilei şi produselor de lemn, producătorilor şi distribuitorilor de tehnologii, utilaje şi echipamente pentru prelucrarea lemnului şi exploatare forestieră, producătorilor şi distribuitorilor de accesorii de mobilă, producătorilor şi distribuitorilor de materii prime şi materiale auxiliare pentru industria lemnului, vizitatorilor specialişti şi publicului larg.

Mai multe informaţii despre expoziţia BIFE puteţi găsi pe site-ul www.bife.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *