TransLogistica 2015

Prima editie a expozitiei internationale de transporturi si logistica TransLogistica isi va deschide portile in perioada 8-11 octombrie 2015, la Romexpo Bucuresti.

Romania – poarta de intrare din sud estul Europei este una din cele mai atractive destinatii pentru activitati de logistica incluzand atat transporturile si expeditiile de marfuri, cat si intralogistica si serviciile informationale si de e business aferente.

Pentru prima data toate verigile din lungul drum al produsului de pe linia de productie pe rafturile magazinelor se vor reuni sub acelasi acoperis la Romexpo, in perioada 8 – 11 octombrie 2015.

Sunt asteptati expozanti din transporturi – rutiere, maritime, aeriene, feroviare, din centre de logistica si expeditii, din industriile producatoare de echipament dedicat intralogisticii si infrastructurii, expozanti care dezvolta solutii inovatoare pentru siguranta transporturilor, eficientizarea solutiilor de depozitare a marfurilor si stocare a datelor.

„Aprecierile pozitive pe care le avem de la companii din toate categoriile TransLogistica, companii precum DB Schencker, Delamode, ADD Cargo, Axessoftware, Exide, Fastius, Fun curier, Grup Feroviar Roman, Ferest-Logistics, Toyota Industries, dar si Camerele de Comert si Industrie  Constanta, Ilfov sau  Suceava, ne intaresc increderea ca evenimentul expozitional va fi unul de succes!” declara Victoria Lupu, Director eveniment

Denumire: TransLogistica

Data de organizare: 8 – 11 octombrie 2015

Locatia: Romexpo Bucuresti, Romania

Categorii participante: Logistica, intralogistica, transporturi si expeditii marfa, servicii IT si e-Commerce, servicii financiare si de asigurari, alte servicii conexe

Organizatori: Distinct Image. Partener Romexpo Bucuresti

Cu sprijinul Sistemului Cameral din Romania

Persoana de contact: Victoria Lupu – CEO Distinct Image

Telefon: 0040 744 35 19 25

Email: pr@translogistica.ro

Webiste: www.translogistica.ro