Toyota Romania va asteapta la Autoexpotehnica 2013!

Intre 30 octombrie si 3 noiembrie, la ROMEXPO are loc cea de a II-a editie a Expozitiei Internationale de Componente si Accesorii Auto – AUTOEXPOTEHNICA, singura manifestare destinata acestui domeniu, din Romania.

In cadrul acestui eveniment va invitam la standul Toyota Romania.

Toyota este constructorul numarul 1 mondial si, de asemenea, este cel mai valoros brand auto din lume, conform topului Interbrand 2012 si 2013.

Toyota ocupa locul 1 si primeste titlul de “cel mai verde brand” in prima editie a topului “Cele mai verzi branduri la nivel modial” publicat de Interbrand. Studiul ia in considerare informatiile publice despre performantele unui brand in raport cu mediul si perceptia opiniei publice despre brandul respectiv.

Calitatea produselor si serviciilor precum si grija fata de client reprezinta principii de baza in filozofia Toyota si pornesc de la traditia Kaizen – Imbunatatire continua. De aceea Toyota detine pozitia de lider mondial in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea.

In anul 2000 Toyota Romania a fost desemnata de Toyota Motor Europe siToyota Motor Corporation sa reprezinte marcile Toyota si Lexus inRomania, Bulgaria, Macedonia si Albania.

In anul 2009 Toyota Romania finalizeaza planurile de dezvoltare a reteleiToyota in Romania, astfel ca in prezent reteaua de parteneri Toyota numara21 de membri, fiecare dintre ei avand centre integrate 3S (sales, service, spare parts).

Promisiunea Toyota Romania este “Value for Money“: vorbim nu doar de masini pe care se vand astazi, ci de un pachet complet de avantaje pe termen mediu si lung:

• Fiabilitate de top
• Preturi corecte de achizitie
• Flexibilitate in finantare
• Retea nationala de distributie la standardele Toyota
• 5 ani garantie sau 160 000 km
• Tehnologia Hybrid de la Toyota
• Valoare ridicata de revanzare
• Imaginea Toyota, cel mai valoros brand din lume

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *