TOMBOLA VIZITATORULUI “Be my guest! – BIFE 2012”

Surprize si premii atractive la BIFE 2012

In perioada 13-15 septembrie, cu ocazia targului de mobila BIFE 2012, toti vizitatorii sunt invitati sa participe la TOMBOLA VIZITATORULUI “Be my guest! – BIFE 2012”, ocazie cu care vor putea castiga obiecte de mobilier si accesorii oferite de catre expozantii targului.

Taloanele de participare pot fi gasite la info point-urile din cadrul targului iar extragerea va avea loc in ultima zi de desfasurare a evenimentului (sambata, 15 septembrie).

Iata si premiile!

Targul international de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului – BIFE  este cel mai mai important targ din Romania, cu caracter international, dedicat producatorilor, importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor din domeniul industriei lemnului, care se va desfasura pe o suprafata de peste 20.000 de mp, in cel mai mare Centru Expozitional din Romania.

Aflat in acest an la cea de a 21-a editie, BIFE si-a castigat un binemeritat loc in randul celormai importante targuri de profil din Europa si din lume, bucurandu-se de recunoasterea Asociatiei Globale a industriei Expozitionale (UFI), care i-a acordat statutul de manifestare agreata UFI.

BIFE 2012, un altfel de eveniment

Targul BIFE isi propune sa inceapa in acest an o aventura a design-ului inovator, a stilului si rafinamentului, reunind sub acelasi concept cele mai importante branduri de mobila din tara si strainatate.

Astfel, sub sloganul “plAy DESIGN feel”, targul va marca revolutiile in design-ul de mobilier aducand in atentia publicului interesat o gama variata de piese si accesorii destinate ambientarii si utilarii moderne a spatiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri.

Evenimentul este organizat de catre ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Roman de Mobila si se adreseaza:

  • producatorilor si distribuitorilor din domeniul mobilei si produselor de lemn,
  • producatorilor si distribuitorilor de tehnologii,
  • utilaje si echipamente pentru prelucrarea lemnului si exploatare forestiera,
  • producatorilor si distribuitorilor de accesorii de mobila,
  • producatorilor si distribuitorilor de materii prime si materiale auxiliare pentru industria lemnului,
  • vizitatorilor specialisti si publicului larg.

Sectorizare BIFE 2012

BIFE se doreste a fi mai mult decat o expozitie comerciala, un intreg sistem de reflectare si studiu al spatiului in care vom locui in viitor. Tinand cont de aceste aspecte, impreuna cu partenerii am conceput, pentru editia din acest an, o noua sectorizare:

– Pavilionul C1 – Pavilionul C2 – Pavilionul C3 – Pavilionul C4-C5 – Pavilionul C6

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *