Toamna confectiilor textile la Modexpo

Intre 26 si 29 septembrie, ROMEXPO va asteapta la MODEXPO – Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii. Companii producatoare, importatoare si distribuitoare de articole de imbracaminte, pielarie si incaltaminte, produse textile, materii prime si accesorii, utilaje, designeri si prestatori de servicii pentru industria usoara vor expune la final de septembrie in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.

Dintre expozantii acestei editii, amintim:

1. VAMP – compania a fost infiintata in anul 1980 in inima Salonicului, incepand ca o afacere de familie. In timpul primilor ani de activitate VAMP a produs numai lenjerie de bumbac pentru femei. Insa, cum cererea a crescut, VAMP a reusit sa imbogateasca gama de produse, cit si calitatea acestora. Treizeci de ani mai tirziu,VAMP este compusa dintr-o echipa de mai mult de 70 de persoane dedicate muncii lor, acoperind o retea de distributie alcatuita din mai mult de 1.000 de magazine in Grecia, Europa Centrala si de Sud-Est. Paleta sa de produse include acum pijamale, lenjerie intima si tinute de casa pentru femei si barbati.

 

In cadrul MODEXPO, vizitatorii vor putea vedea si achizitiona produse ale colectiei de toamna iarna 2013, dar si cea de vara 2014.

2. Vesti-Ro Int’L SRL din Focsani, str.Cotesti nr.2, este o firma de creatie si retail pe piata modei feminine. Infiintata in 2001, compania produce confectii pentru femei destinate pietei interne.
Din 2010, sub brandul propriu „Salla” si-a creat o semnatura unica si inconfundabila a marcii sale, prin valorile caracteristice: calitate, pasiune, eleganta, care reprezinta in aceeasi ordine: deviza, motorul, atitudinea si spiritul Salla.
www.vestiro.ro

Va asteptam la MODEXPO!

Program de vizitare:
26.09.2013 – 28.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
29.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.modexpo.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *