TIBCO 2012, Targul intregii familii

 
La sfarsitul lunii mai, in Pavilionul Central – ROMEXPO, va avea loc cea de-a XXIX-a editie a Targul International de Bunuri de Larg Consum, TIBCO 2012.

Evenimentul isi propune sa reinvie traditia targului destinat “intregii familii”, urmand a se desfasura sub un concept nou, adaptat nevoilor actuale ale familiei moderne. Conform acestui concept de prezentare, firmele participante vor expune produse de larg consum cu specific zonal de pe pietele internationale, standurile fiind amplasate sub forma hartii lumii, astfel incat vizitatorii vor putea regasi produse “Made in” la standul tarii de provenienta.

TIBCO 2012 va reuni tari de pe aproape toate continentele lumii: Europa, Asia, Africa, aducand in prim plan o gama variata de produse si bunuri de larg consum.

Manifestarile conexe vor face din TIBCO nu numai o destinatie de shopping, ci si un loc al distractiei atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, intrucat in aceeasi perioada va avea loc si targul pentru copii – KIDEX. Astfel, vizitatorii vor putea participa la numeroase spectacole si concerte, iar locurile de joaca special amenajate pentru copii vor transforma Pavilionul Central  intr-o locatie perfecta pentru petrecerea timpului liber  in familie.

TIBCO sprijina spiritul antreprenorial si dezvoltarea afacerilor prin prezentarea unor teme de interes in cadrul conferintelor organizate cu sprijinul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri:

 • 31 mai (Sala Cupola)– 12:00 – 13:00 – Tema: Jucarii mai sigure in contextul noii legislatii europene. – 13:30 – 14:30 –
 • Tema: Standardele – instrumente pentru dezvoltarea afacerilor
 • 1 iunie (Sala Cupola)– 10:30 – 11:30 – Tema: Inovarea, factor principal de progres in industrie. – 12:00 – 13:00 –
 • Tema: Cresterea competitivitatii produselor, pilon de baza al cresterii durabile.
 • 2 iunie (Sala Cupola) – 10:30 – 12:00 – Tema: Strategia de promovare a exporturilor.

La TIBCO, UCECOM va organiza Salonul Cooperatiei Mestesugaresti – COOPEXPO

TIBCO va gazdui la editia din acest an o suita de manifestari consacrate celebrarii Anului International al Cooperativelor – 2012 sub egida ONU.

Astfel, Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti – UCECOM va organiza Salonul Cooperatiei Mestesugaresti – COOPEXPO. In cadrul salonului vor expune circa 40 de entitati din sectorul cooperatiei mestesugaresti, care activeaza in diferite domenii de activitate:

 • confectii textile si tricotaje;
 • diverse produse din lemn – mobila si mic mobilier;
 • incaltaminte si mica marochinarie;
 • articole de arta populara si artizanat – costume populare, ii, tesaturi artizanale, fete de masa, perdele, covoare realizate manual, articole din ceramica, icoane pictate pe lemn, artizanat din lemn, etc.;
 • produse alimentare;
 • articole de uz casnic, gospodaresc si industrial;
 • servicii hoteliere, turistice si de tratament balnear
 • servicii de invatamant la nivel universitar si preuniversitar.

Prin produsele si serviciile prezentate, Salonul COOPEXPO se adreseaza atat publicului larg, cat si specialistilor, oferind posibilitatea unui contact direct cu specificul si traditia sectorului cooperatiei mestesugaresti.

Noutati pregatite de catre expozantii editiei:

PAOLO MARCONISuntem o companie mica care executa posete din piele naturala; Avem un designer care practica aceasta meserie din 1975 astfel realizandu-se o continuitate, imbinand experienta cu ideile noi; Posetele fabricate de noi sunt din piele naturala de foarte buna calitate, atat de import cat si de provenienta autohtona. Unicitatea fiecarui produs o constituie faptul ca acestea sunt lucrate manual;
USB                               TIP CARD
TECHNOGELSe deformeaza 3D: Technogel este singurul material ce se deformeaza tridimensional pentru dormit si este capabil sa se muleze usor dupa  forma fiecaruia. Caracteristici spuma memory: Technogel este un material extraordinar care amelioreaza varfurile de presiune si ajuta la reducerea durerii,a disconfortului si imbunatateste circulatia sangelui. Design turn: geometria suprafetei duce deformare 3D la maxim si acorda o ventilatie excelenta a saltelei. Design ergonomic: Technogel a fost conceput pentru a acorda un suport excelent ergonomic,  pentru o pozitie perfecta si uniforma de sprijin.
Magazinul “Scutecul.ro” este unicul importator al brandului italian “Pillo”, singura marca de scutece pentru copii care rivalizeaza cu marcile consacrate prin  calitate si pret. Le puteti testa vizitand standul/magazinul nostru unde primiti o mostra cu dimensiunea potrivita.

Productia de aparate electrocasnice, aparate de uz gospodaresc, aparate profesionale pentru dotari hoteliere si industriale, unelte electrice portabile, dispozitive, scule si truse de scule, vibratoare pentru compactat beton si echipamente auto.

Electroarges cooperareaza pentru a executa dispozitive si produse diverse pentru companii diverse in Romania sau in intreaga lume:

Aspiratoare de praf si lichide – Ventilatoare de perete – Uscatoare de maini

Delimanjoo FoodsFirma noastra, Delimanjoo Foods SRL, a fost constituita recent special pentru a importa si pune pe piata romaneasca o franciza provenind din Coreea de Sud, prezenta deja in mai multe tari din intreaga lume. In afara de Coreea unde in mod firesc exista foarte multe locatii, conceptul are un succes deosebit in Statele Unite ale Americii unde deja sunt sute de locatii. De asemenea Iranul, Rusia, Israelul au deja zeci de locatii. Noi, cei trei asociati ai firmei nou constituite avem fiecare in parte si impreuna, un numar de companii in divese domenii de activitate, incluzand activitati de comert cu amanuntul, distributie, publicitate, administrare magazine online precum si cumulat,  zeci de ani experienta in mediul de afaceri  privat, atat in pozitii de management executiv cat  si in calitate de angajatori.
TURK BARTERO companie turceasca spune ca detine secretul iesirii firmelor din crizele de cash-flow: barterul. Foarte pe scurt,  filiala locala a Turk Barter – cu afaceri globale de peste 300 mil. de euro in 2011, la un portofoliu intermediat de peste 2 mld. de euro , propune firmelor romanesti sa se finanteze din propriile lor resurse, printr-un sistem non-cash, un fel de bursa de marfuri in sistem barter (la schimb). Cu ce te ajuta barterul?

 • obtii produse sau servicii de care ai nevoie, dand la schimb propriile tale produse/servicii
 • iti valorifici capacitatile excedentare
 • iti deblocheaza creantele de la un client rau-platnic
 • ai posibilitatea sa-ti achizitionezi bunuri/servicii, fara sa consumi resurse interne
 • poti descoperi piete de desfacere noi, care sa te ajute sa-ti cresti afacerile
 • te ajuta sa-ti eficientizezi afacerea, daca ai probleme cu cash flow-ul sau daca esti la inceput de drum.

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *