TERMENI SI CONDITII

Achizitionarea biletelor de pe acest site este supusa urmatorilor termeni si conditii pe care, prin bifarea casutei “Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile impuse de ROMEXPO S.A.”, va obligati sa ii respectati.

Continutul si software-ul de pe acest site este proprietatea ROMEXPO S.A. si este protejat de legile romane si internationale de copyright. Orice incercare de copiere, modificare, descarcare va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna acestui acord sunt automat excluse si nu sunt recunoscute de catre ROMEXPO S.A.

Biletele comandate pot fi platite online prin card de credit.
Biletul online trebuie prezentat (in format electronic sau printat) la casele de bilete Romexpo pentru a fi preschimbat in tichet de acces. Orice incercare de frauda va fi pedepsita conform legilor in vigoare.
In cazul in care la casa de bilete se vor prezenta mai multe persoane cu acelasi bilet online, accesul se va face pe principiul primului sosit. Astfel, biletul care a fost preschimbat primul in tichet de acces este singurul considerat valid. Alte bilete online cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis.

Un bilet permite accesul unei singure persoane, o singura data, in programul de vizitare al targului. In cazul in care in Centrul Expozitional Romexpo au loc in aceeasi perioada mai multe evenimente organizate de ROMEXPO S.A., biletul achizitionat asigura accesul la toate aceste manifestari.

O data ce biletul online a fost platit, ROMEXPO S.A. nu returneaza banii in cazul in care cumparatorul decide sa nu mai participe din diverse motive.
ROMEXPO S.A. va returna banii pe biletul achizitionat doar in cazul anularii unui eveniment.

Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul cumparat de la ROMEXPO catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional.

Prin acceptarea prezentului formular confirmati faptul ca ati fost informat cu privire la Termenii si Conditiile impuse de Romexpo S.A.