Tehnologii inedite la TMA 2014!

In perioada 13 – 16 martie, ROMEXPO va asteapta la Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare – TMA, un eveniment ce pune sanatatea pe primul plan.

Va asteptam la standul AIM Group pentru a studia si testa noile produse ale companiei. Aparatele AIMGroup sunt la ora actuala unice in Romania prin rezultatele pe care le produc asupra fiintei umane pe toate cele trei niveluri – mental, spiritual si fizic. Dispozitivele sunt menite sa trezeasca forta vitala a organismului, singura capabila sa produca procese naturale de echilibrare energetica, vindecare si pregatirea fiintei umane pentru accesarea unor niveluri spirituale superioare.

VITAL PROTECT – singura tehnologie de varf care te poate proteja impotriva celor mai puternice radiatii nocive din mediul inconjurator. Dispozitivul este prevazut cu un oscilator cu cuart si este realizat pe baza unor structuri radionice spiralate care servesc drept antene de emisie, ceea ce inseamna atat protectie activa, cat si pasiva pentru cel care il poarta. Activa pentru ca stimuleaza si amplifica forta vitala, pasiva pentru ca apara organismul impotriva radiatiilor nocive care vin inspre noi. Sistemul intern de antene genereaza o sfera de protectie cu raza de trei metri, fapt pentru care dispozitivul poate fi purtat si aproape de corp (la gat sau intr-un buzunar), dar si lasat undeva in apropiere (pe birou ori langa pat, noaptea).

Ce efecte are VITAL PROTECT asupra starii de sanatate?
Modificarile la nivel fizic pot fi resimtite din primele secunde sau in urmatoarele ore (acest lucru depinde doar de starea de sanatate a utilizatorului, constitutie, prag de sensibilitate). In practica, efectele generate de VITAL PROTECT sunt urmatoarele:

 • Emite pe frecventa de 7,83 Hz dinamizand forta vitala.
 • Conduce rapid organismul la regenerare si vindecare dupa traume fizice, interventii chirurgicale, perioade indelungate de stres si in urma perturbarii functionarii normale a organelor.
 • Creeaza o sfera de protectie in interiorul careia organismul este protejat de actiunea distructiva a radiatiilor electromagnetice si revitalizat.
 • Stimuleaza creativitatea.
 • Inlatura oboseala.
 • Creste rezistenta la efort si conditii de stres.
 • Creeaza o stare generala de confort atat la nivel fizic, cat si energetic.

 

VITAL PROTECT are diametrul de 6 cm, grosimea de 8 mm si un aspect atragator, ceea ce inseamna ca poate fi purtat cu lejeritate la gat.

BIO SYNERGY – regenerarea dupa accidente vasculare, leziuni sau tumori cerebrale este posibila! Creat de echipa de cercetare stiintifica AIMGroup din Romania, BIO SYNERGY este la ora actuala singurul aparat disponibil din lume care poate reface fizic tesutul nervos (in proportie de 65 ‒ 70%) dupa accidente vasculare, leziuni sau tumori cerebrale, anumite forme de paralizie si boli de degenerescenta mentala (dementa, Alzheimer, scleroza, Parkinson, Huntington).

Avand capacitatea sa dinamizeze si sa amplifice forta vitala a organismului, BIO SYNERGY conduce la imbunatatiri semnificative de sanatate precum:

 • Activeaza puterea naturala de vindecare a organismului;
 • Mareste speranta de viata reducand riscul de aparitie a accidentelor vasculare si a stopurilor cardiace;
 • Trezeste facultati psihice solare ‒ luciditate, calm, energie pozitiva, entuziasm, armonie, generozitate, caldura sufleteasca;
 • Imbunatateste functionarea sistemului digestiv, a glandelor limfatice, mamare, a glandei tiroide si a pancreasului;
 • Alina fluctuatiile epuizante ale mintii aducand odihna celor obositi sau supusi la perioade indelungate de stres;
 • Reface fizic tesutul nervos si poate restabili functiile creierului deteriorate de afectiuni precum senilitatea, degenerescenta mentala (Alzheimer), dementa, leziunile sau tumorile creierului, mongolism, handicapuri mentale, absenta coordonarii cerebrale, anumite forme de paralizie;

 

ATLANTIS – In Romania, echipa de cercetare in domeniul stiintelor de frontiera ‒ AIM Group ‒ condusa de inginerul Eugen Birgaoanu, propune unul dintre cele mai puternice dispozitive radionice din lume, ATLANTIS.

Pentru rezultate exceptionale sunt necesare intelegerea principiilor pe baza carora functioneaza si, mai ales, dorinta profunda de transformare. Ceea ce face de fapt ATLANTIS este sa realizeze o punte prin care mintea operatorului sa alimenteze constant un gand clar, fara ca utilizatorul sa fie in permanenta constient de el si focalizat asupra lui. Stabilirea acordului radionic care dureaza cateva secunde creeaza o sinapsa externa ce mentine in subconstient intentia pe care vrem sa o manifestam. Astfel, energia ei se amplifica de mii de ori mai mult decat de obicei, dand nastere unor conjuncturi neasteptate prin intermediul carora vei intelege engramele care te blocau in trecut, si, in mod natural, forma-gand mentalizata devine realitate.

Gama de aplicatii ale acestui dispozitiv este larga, putand fi folosit in cele mai diverse domenii.

 

www.aimgroup.ro
 

Va asteptam la TMA 2014!

PROGRAM DE VIZITARE
13 – 15 martie 2014: intre 10.00 – 18.00
16 martie 2014: intre 10.00 – 16.00
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.tma-expo.ro
https://www.facebook.com/TMA.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *