Targul de Turism al Romaniei Toamna 2011 – o editie care a depasit asteptarile organizatorilor

ROMEXPO organizeaza, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, in perioada 3 – 6 noiembrie 2011, cea de-a XXVI-a editie a TARGULUI DE TURISM AL ROMANIEI, editie ce reuneste peste 110 participanti din 19 tari, printre care se numara autoritati in domeniu, din Romania si strainatate, organizatii patronale si asociatii profesionale, agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, organizatori de congrese si turism de afaceri, edituri si institutii culturale.

Targul se desfasoara in pavilioanele C1, C2 si C3 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO pe o suprafata totala de peste 8500 mp.

In principal, la targ, vor fi prezentate oferte de turism pentru perioada sarbatorilor de iarna si pentru sejururi la schi, atat in Romania cat si in strainatate, dar si destinatii exotice, programe pentru turism de aventura, turism cultural si de business, turism de tratament balnear si altele.

In afara acestor oferte destinate consumatorului final, pentru profesionistii din turism vor fi de asemenea prezentate servicii de transport, financiare si de asigurari, solutii IT si sisteme de rezervari, programe de invatamant si formare profesionala in turism si altele.

Mai multe detalii despre targ puteti afla pe websiteul www.targuldeturism.ro.