Târgul de nunți Ghidul Miresei – Romexpo 2013

Cel mai mare târg de nunți din România 

Importanța și amploarea unui târg de nunți o conferă ofertele și prezentarea expozanților, spațiul de expunere și evenimentele conexe. Pentru viitorii miri organizatorii celui mai mare târg de nunți din România – Târgul Ghidul Miresei ce se va desfășura între 22 și 24 februarie 2013 în Cupola Romexpo – pregătesc o suprafață de desfășurare de aproximativ 10.000 mp și o listă cu peste 250 de firme participante care își vor prezenta cele mai variate și complete oferte pentru nuntă.

Peste 250 de expozanți, mii de modele de rochii de mireasă, toate tipurile de costume de mire, de la cel clasic până la cel modern sau ‘made to measure’, zeci de mii de modele de inele, sute de oferte pentru decorul de nuntă și multe altele, toate în ultimele tendințele.

Mirii care nu doresc o nuntă stereotip vor găsi la Târgul de nunți Ghidul Miresei – Romexpo 2013 oferte pentru Nunta de Scenă – un spectacol de teatru în care mirii și invitații devin actori pentru o zi. Un concept inedit în România, lansat oficial în 2012 la Târgul Ghidul Miresei.

Pentru vizitatori și mai ales pentru mirese îndrăznețe organizatorii pregătesc și o expoziție cu rochii de mireasă din hârtie ce vor fi realizate de finaliștii concursului ‘’Scrie Istorie cu Rochia din Hârtie’’ organizat de Ghidul Miresei în perioada 1 – 14 februarie 2013. Cosmina Englizian va crea o rochie de mireasă din hârtie care va fi purtată la deschiderea oficială a târgului de către una din vedetele autohtone.

Cea de a VIII-a ediție a Târgului Ghidul Miresei aduce o premieră în mediul on-line pentru un astfel de eveniment – campania #TGM2013 care se va derula pe Instagram și Twitter. Utilizatorii celor două rețele sociale care vor folosi hashtagul #TGM2013 de la Târgul Ghidul Miresei, vor fi premiați zilnic pentru ‘’Instagram – Cea mai apreciată fotografie’’ și ‘’Twitter – Cel mai apreciat status’’.

Organizatorii au mai pregătit și concursuri cu premii substanțiale, spectacole oferite de cei mai în vogă artiști români și multe alte suprize. Mai multe informații despre concursuri și programul artistic pe www.targulghidulmiresei.ro. Campania #TGM2013 poate fi urmărită în timp real și de cei care nu utilizează aplicațiile Instagram și Twitter pe pagina www.facebook.com/GhidulMiresei.

Data: 22 -24 februarie 2013

Locația: Centru Expozițional Romexpo, Pavilionul A – Cupola Romexpo

 

Program vizitatori:

  • Vineri – 22 februarie: 12.00 – 20.00
  • Sâmbătă – 23 februarie: 10.00 – 20.00
  • Duminică – 24 februarie: 10.00 – 18.00

Bilete: www.TargulGhidulMiresei.ro/bilete.php

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *