Surprize şi premii atractive la Târgul de Turism al României

Surprize şi premii atractive la Târgul de Turism al României 15 – 18 martie 2012

Începând de joi, 15 martie 2012, Târgul de Turism al României îşi va deschide porţile publicului vizitator în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti, pentru una dintre cele mai dinamice şi interactive ediţii ale acestei manifestări.

Pe vizitatori îi aşteaptă premii importante constând în croaziere, sejururi şi cadouri oferite de către expozanţii târgului:

 • O croazieră de  8 zile, pentru      2 persoane pe Marea Mediterană în 2012, oferită de Televiziunea Naţională TRAVEL MIX,
 • Un sejur de 7 nopţi în perioada 03.05. – 30.06.2012 la CosmopolitanHotel     & Spa 3* din Paralia Katerini. Oferta este valabilă pentru 2 persoane      în cameră dublă cu demipensiune şi este oferită de către DIRECT BOOKING.
 • Un      sejur de 7 nopţi în perioada 04 – 11.06.2012, în      staţiunea Sfiinţii Constantin şi Elena din Bulgaria, Hotel Azalia 4*,      inclusiv transportul asigurat cu autocarul, oferit de ALLTUR
 • 4      bilete dus/întors pe orice linie de autocar operată de Eurolines România. (EUROLINES ROMĂNIA).
 • 5      abonamente la revista “VACANŢE LA ŢARĂ”  pe o  perioadă de 1 an
 • O      vază din sticlă cu aspect metalic suflată şi finisată manual, produs      unicat, realizat de către DELUXE DECOR RITUALS.
 • CENTRAL PLAZA HOTEL Piatra Neamţ oferă 2 nopţi      gratuite în cameră tip Superior pentru 2 persoane cu mic dejun şi late      check-out.
 • Revista TRAVELLER MAGAZIN” va înmâna două premii constând în:

– o geantă de voiaj, 2 cărţi turism, articole pentru calătorie;

– o geantă voiaj ,1 colecţie de 6 numere revistă şi articole pentru calătorie.

 • A&S WORLD TRAVEL va oferi 3 cadouri ce vor conţine: o monografie “Drumul vinului”, un calendar 2012 “Drumul      vinului” şi un box de vin.

Cu ocazia Târgului de Turism al României, vor fi prezentate oferte pentru sezonul estival, atât în România, cât şi în strainătate: turism cultural, rural şi de business, turism de tratament, destinaţii exotice, croaziere, turism de aventură etc. Pentru un plus de impact, companiile participante vor prezenta sub conceptul “instant booking” oferte şi discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfăşurării evenimentului.

Organizatorii au conceput şi în acest an, special pentru publicul interesat, un bogat program de evenimente conexe – conferinţe, seminarii, programe artistice, lansări de carte, prezentări de documentare, precum şi expoziţii de fotografie.

Târgul de Turism al României este un eveniment organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, ANAT – Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, FPTR – Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, ANTREC – Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural şi OPTBR – Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România.

Târgul se va desfăşura în pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 şi C6 din cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO.

Programul de vizitare al expoziţiei este următorul:

15 – 17 martie 2012 între orele 10.00 – 18.00

               18 martie 2012 între orele 10.00 – 16.00

Pentru mai multe informaţii vă invităm să accesaţi site-ul dedicat evenimentului:     www.targuldeturism.ro

În aceeaşi perioadă cu Târgul de Turism al României se vor desfăşura şi următoarele manifestări expoziţionale:

 • TMA – Festival de spiritualitate, medicină alternativă şi terapii complementare -www.tma-expo.ro
 • TÂRG DE PRODUSE TRADIŢIONALE ediţia I, 2012 -Târg de produse cu specific românesc – www.targprodusetraditionale.ro
 • IMM Forum  (14 -16 martie 2012), organizat în parteneriat cu Guvernul României, Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi AIPPIMMwww.imm-expo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *