Suprize, premiere si multa dragoste la Targul Ghidul Miresei

In perioada 28 – 30 septembrie 2012, revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza in Centrul Expozitional Romexpo, editia de toamna a Targului Ghidul Miresei. Editie de toamna ce va prezenta un concept, care in alte tari provoaca isterie in randul mireselor – rochii de mireasa cu pana la 80% reducere, multe concursuri si surprize pentru vizitatori dar si o serie de premiere in Romania.

Dintre premierele editiei de toamna a Targului Ghidul Miresei, mentionam lansarea scolii de gatit a Roxanei Iliescu – “Scuola di Cucina -“Semplice, Semplice!”, gandita sub sloganul ­ “Gateste-i cu /din dragoste”.

Pe toata perioada targului, Roxana Iliescu va avea invitati celebri si impreuna vor face demonstratii inedite de gatit. Adina Buzatu va gati din dragoste pentru Sara, Dana Savuica pentru sotul ei Razvan, Cosmina Englizian pentru sotul si copiii sai,  Adriana Bahmuteanu pentru baietii sai, Rania va gati din dragoste pentru Denisa Nechifor si multe alte surprize.

Vineri 28 septembrie, Thea Haimovitz de la Laboratoarele Thea, va sustine pentru vizitatori demonstratii de “Cum sa te faci frumoasa cu ce gasesti prin bucatarie!” folosind ingrediente din retetele oferite de public.

Organizatorii invita si incurajeaza vizitatorii sa se alature si sa participe la demonstratiile de gatit, in timp ce Cosmina Englizian, TvPaprika si Parmafood ii vor premia.

Demonstratiile vor avea loc in fiecare zi din perioada 28 – 30 septembrie 2012, intre orele 12.00 si 13.00.

Dintre premiile oferite la tombola Ghidul Miresei mentionam: cursuri de dans pentru miri oferite de Scoala de dans Pompitas, sedinte foto oferite de Brindusa Iacob Photography, Rainbow Studio si Nunti de Vis, accesorii de la Despotiko, un buchet de Mireasa Evoque, o masa de revelion pentru un cuplu oferita de Complex Turistic Miorita si dresuri pentru mirese de la Bride My Legs.

 

 

Locatie – Pavilionul C6, Centrul Expozitional Romexpo

Harta si transport –  http://www.ghidulmiresei.ro/Romexpo_2012_septembrie/transport.php

Program 28-30 Septembrie 2012:

  • Vineri, 28 Septembrie:         12:00 – 20:00
  • Sambata, 29 Septembrie:   10:00 – 20:00
  • Duminica, 30 Septembrie:   10:00 – 18:00

 

Mai multe informatii pe  – www.TargulGhidulMiresei.ro si www.facebook.com/ghidul.miresei

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *