Solutiile potrivite la TIB 2014!

TIB – Targul international tehnic Bucuresti se preagteste de un eveniment aniversar in perioada 15 – 18 octombrie. Ajuns la cea de a 40-a editie, targul reper al industriei romanesti si nu numai, asteapta vizitatorii cu noutati din domeniu. 

Dintre expozantii editiei 2014 va prezentam:

Oerlikon Balzers este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de tehnologii pentru tratamentul suprafetelor, tratamente care imbunatatesc in mod semnificativ performanta si durabilitatea componentelor de precizie, precum si a sculelor pentru prelucrarea metalelor si a materialelor plastice.

Acoperiri extrem de subtiri si cu duritate ridicata, comercializate sub brandurile BALINIT si BALIQ, acestea reduc frecarea si uzura. Sub brandul tehnologic ePD, compania dezvolta servicii si solutii integrate pentru metalizarea componentelor din material plastic, cu aspect de cromare.

Servicii de reconditionare Oerlikon Balzers

Sculele cu coada acoperite pentru cea mai buna performanta, cum ar fi burghiele si frezele deget sunt deosebit de importante pentru a obtine eficienta ridicata si productivitate in prelucrarea metalelor. Sculele reascutite si reacoperite performeaza la fel de bine ca si cele noi, insa la costuri reduse. Oerlikon Balzers ofera un serviciu one-stop-shop pentru sculele cu coada: un concept integrat de servicii pentru scule de inalta performanta, concept care include toti pasii de reconditionare la un singur furnizor. De la preluarea si receptia sculelor, ascutire si reacoperire pana la ambalare si livrare, Oerlikon Balzers se ocupa de tot adaptandu-se la nevoile clientilor. Rezultatul: piesele sunt reconditionate si returnate rapid, iar costul este unul eficient, la o calitate superioara.

Oerlikon Balzers opereaza o retea dinamica in continua dezvoltare compusa din 94 de centre de acoperire in 34 de tari din Europa, America si Asia. Oerlikon Balzerseste – impreuna cu Oerlikon Metco – parte din segmentul Surface Solutions al Oerlikon Group Elvetia (SIX: OERL).

 

Va asteptam la TIB!

Program de vizitare:
15.10.2014 – 17.10.2014 intre orele 10:00 – 18:00.
18.10.2014, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.tib.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *