Solutii prefabricate la INDAGRA 2014!

Va asteptam la INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie pentru 5 zile in care va fi realizat un bilant agricol autohton. 

JPR Prefabricate va invita la standul companiei!

JPR Prefabricate din comuna. Suraia jud. Vrancea este o companie infiintata in anul 2009 de catre 2 companii din Spania, cu o experienta de peste 28 de ani in domeniul producerii prefabricatelor din beton.

JPR Prefabricate este un nume de referinta in domeniul productiei prefabricatelor din beton pentru echiparea halelor de crestere a animalelor. De la infiintarea companiei in anul 2009, am crescut cu fiecare an ajungand ca anul acesta sa producem peste 60.000 mp de prefabricate din beton pentru diferite proiecte.

Datorita viziunii manageriale, a consecventei directiilor de dezvoltare pe care ni le-am propus, a gradului inalt de calitate si promptitudine a serviciilor, JPR Prefabricate se situeaza intre firmele care au reusit sa se adaptaze si chiar sa se dezvolte in perioadele economice dificile.

Produsele pe care le oferim in acest moment sunt: gratare pentru ferme si sisteme de boxare pentru halele de crestere a animalelor, in special ferme de suine. Ne adresam atat micilor intreprinzatori cat si marilor compani de profil. Clientii nostri sunt majoritatea companii care construiesc sau renoveaza ferme zootehnice, dar am derulat contracte si continuam colaborarea cu firme cu traditie in dezvoltarea fermelor din Romania si din alte zone ale Europei.
In plus, oferim si consultanta de specialitate pentru eficientizarea sistemelor de evacuare a dejectiilor, cat si de optimizare a spatiilor de boxare.

De la inceputul infiintarii societatii noastre, am fost si distrubuitorii companiei Prefabricados OJEFER in Romania, companie care produce pe langa diferite tipuri de gratare din beton si prefabricate din polimeri (placi de incalzire, trocuri si dopuri din polimeri). Incepand din anul 2013 am devenit reprezentatii in Romania si Republica Moldova a companiei Fog Agroteknik din Danemarca si a companie ,ERRA din Spania. Din acest an dorim sa introducem pe piata din Romania si Republica Moldova, separatorul mixt pentru boxare.

Deoarece avem credinta ca a venit timpul calitatii in constructii produsele noastre sunt in conformitate cu normele A.N.S.V.S.A si directivele U.E privind protectia si bunastarea animalelor.

Firma noastra produce orice dimensiune doreste clientul pana la 3 m lungime. Pretul pe mp difera in functie de lungimea gratarelor,cantitate si termeni de plata.

Design-ul produsului, “know how” si de asemenea linia de productie au fost obtinute de JPR Prefabricate de la Prefabricados Ojefer din Spania, companie care detine certificate ISO 90001 (pentru mai multe detalii vizitati: www.ojefer.com)

Garantia produselor fabricate de noi este de 8 ani pentru orice tip de defect de fabricatie, nu oferim garantie produselor la care s-au constatat defecte mecanice (manipulare sau descarcarea gresita a prefabricatelor de catre Cumparator).

Pentru orice alte informatii, ne puteti gasi pe : www.jpr-prefabricate.ro, prin email la:vanzari@jpr-prefabricate.ro sau la numerele de telefon: 0237.244.930/ 0769.622.077.

De asemenea, avem deosebita placere de a va invita la targul INDAGRA 2014, editia XIX, unde vom fi prezenti in perioada 29.10.2014- 02.11.2014, in Pavilionul C2, standul 11.

Va asteptam la INDAGRA 204!

Programul de vizitare:

29.10 – 01.11.2014 intre orele 10:00 – 18:00
02.11.2014, intre orele: 10:00 – 16:00

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *