Solutii pentru amenajari interioare la AMBIENT EXPO 2014!

Solutii pentru amenajari interioare la AMBIENT EXPO 2014!

Intre 10 si 13 aprilie la ROMEXPO are loc AMBIENT EXPO – Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine. Fiind o manifestare expozitionala reprezentativa pentru Romania dar si pentru Europa Centrala si de Sud-Est, AMBIENT EXPO isi asteapta vizitatorii cu numeroase produse care sigur vor aduce schimbari benefice locuintei.

Dintre expozantii acestei editii va prezentam:

SOGEM PRODUCTION – peste 25 de ani de experienta!

SOGEM ofera o gama larga de scari in kit care vine in intampinarea solicitarilor dumneavoastra, atat a exigentelor de spatiu cat si a celor estetice.

Alegerea unei scari este raportata la dimensiunile spatiului, designul dorit dar si la buget. SOGEM ia in considerare acesti 3 factori si va ofera alegerea cea mai variata din Europa.

Descoperiti gama noastra fara sa mai asteptati! Scara pe care o doriti se va gasi cu siguranta!

* Gama VOLCANO

Acesta gama este ultima lansata de Sogem, are un design deosebit si materialul folosit este unul inovator. Este vorba de Valchromat, un material pe baza de fibre lemnoase.

* In acesta Gama sunt 4 modele de baza: Gomera, Tambora, Kalea, Etna

Gama CONTEMPORANE

Aici intra scari cu un design modern construite din lemn, lemn-metal sau aluminiu (pentru exterior), iar fiecare model prezinta mai multe optiuni in ceea ce priveste configuratia si balustrada.

Gama cuprinde 4 modele de baza: Bretagne, Auvergne, Eureka, Atlantis (de exterior).

* Gama TRADITIONALE

Scarile din aceasta gama sunt grupate pe trei esente de lemn: Stejar, Fag si Brad.

Gama cuprinde 4 modele de baza: Bourgogne (Stejar), Savoie (Fag), Jura (Brad), Nevada (Fag)

* Gama SECUNDARE

Dupa cum le spune si numele sunt scari de importanta secundara, pentru un trafic mai mic.

Gama cuprinde 3 modele de baza: Tradi eco (Stejar/ Fag/ Brad), Ardennes (Stejar), Alsace (Fag)

* Gama SPATII REDUSE

Aceste modele vin in ajutorul clientului atunci cand spatiul nu permite montajul unei scari din celelalte game (ex: holuri stramte, goluri mici in tavan).

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul: www.sogem-sa.com.

Seminee Expert – calitate, siguranta, atitudine!

Cu experienta de peste 10 ani in domeniul semineelor si sistemelor de evacuare, Seminee Expert, unic importator al semineelor Nordpeis – Norvegia, Element4-Olanda, al sistemelor de evacuare Tona-Germania si Metaloterm-Olanda, promoveaza calitate, atitudine si siguranta, incalzind caminul dumneavoastra economic si bio, cu produse de top.

Atelierul de creatie Seminee Expert produce de mai bine de 8 ani parti decorative, clasice, rustice, moderne si tip sculptura, indeplinind cele mai rafinate si exigente cerinte arhitecturale.

NORDPEIS:

Gama Nordpeis include focare de cea mai buna calitate, din fonta sau otel, placate cu termota la interior. Acest material de ultima generatie rezista la temperaturi de peste 1100°C, are o suprafata neteda ce nu permite patarea sau schimbarea culorii iar la temperaturi ridicate, are capacitatea de auto-curatare.

Geamul focarului este de asemenea foarte rezistent la temperaturi inalte, iar datorita fantelor speciale din partea superioara, care aduc aerul pentru combustia secundara, ramane in permanenta curat.

Toate semineele sunt dotate cu sistemul “ardere curata”, ceea ce insemna ca sunt echipate cu sistem de combustie secundara, neefiind poluante (va reamintim ca descompunerea lemnului elimina aceeasi cantitate de CO2 ca si arderea acestuia )

Astfel, tehnologia Seminee Expert va incalzi caminul intr-o maniera optima si ecologica, gazele emise ramase sunt reduse considerabil conform cu normele pentru 2014, la evacuare deasupra cosului gazele fiind insesizabile, iar depunerile la interior sunt foarte reduse!

Dimensiunile reduse ale focarelor au fost gandite tocmai pentru ca arderea din interior sa poata fi controlata perfect si ca aceste focare sa aiba un randament de peste 80%!

TONA sisteme de cosuri:

Cu o experienta de la 1891, firma germana TONA este unul dintre cei mai importanti producatori de cosuri de fum ceramice din Europa, construind o gama foarte mare de sisteme de cosuri, care acopera orice fel de cerinta in domeniul sistemelor de evacuare.

Cu o lungiume a tubului de samota de 50cm – 100cm, imbinarile pe lungimea cosului de fum fiind mult mai putine, ne face sa credem ca sistemul TONA este unul dintre cele mai sigure sisteme de cosuri de fum.

Avantajele TONA :
– tirajul optim.
– rezistenta la condesul acid format in interiorul tubului.
– lungimea tubului de samota (50 cm – 100 cm), dar si greutatea redusa fata de alte sisteme ceramice.
– imbinarea tuburilor cu lungime de 100 cm a fost schimbata fata de cea folosita la cosurile de fum obisnuite (nut si feder) cu o imbinare mult mai sigura, pe o lungime de cca 2 cm.
– diametrul tuburilor din samota TONA – 80 mm pana la 600 mm.
– sisteme ceramice pentru orice tip de combustibil.
– sistem tristrat – tub de samota, vata bazaltica, manta din beton usor, complet accesorizat.
– sistem ceramic pentru asanari / intubari cu o greutate foarte redusa cu diametrul cuprins intre 80 – 600 mm.
– durabilitate in timp, garantie de 30 ani, ceritificate de conformitate CE.

www.seminee-expert.ro

Va asteptam la AMBIENT EXPO 2014!

 

PROGRAM DE VIZITARE
10 – 12 aprilie: intre 10.00-18.00
13 aprilie: intre 10.00-16.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.ambient-expo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *