Solutii noi de iluminat la TIBCO 2014!

Solutii noi de iluminat la TIBCO 2014!

La sfarsitul lunii mai, ROMEXPO organizeaza TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum. Timp de patru zile, intre 29 mai si 1 iunie, vizitatorii sunt asteptati cu o varietate de produse si discount-uri pe masura.

Sunteti astepti la standul Ensola pentru a va fi prezentata iluminarea LED – un nou mod de viata.

ENSOLA Pro SRL, preocupata de cele mai noi tehnologii in iluminatul electric, implementeaza in economia romaneasca sistemul inovativ de iluminat bazat pe TEHNOLOGIA LED.

Iluminatul LED inlocuieste cu succes iluminatul conventional. Are numeroase avantaje si vine in intampinarea dezideratului umanitatii de stopare a incalzirii globale a Planetei prin reducere a consumului de energie, producerea de energie verde, conservarea combustibililor fosili si reducerea cantitatii de gaze toxice emisa in atmosfera.

Comisia Europeana, prin Directiva « CARTE VERDE – ILUMINAND VIITORUL », Obiectiv in materie de clima si energie din Programul “Strategia Europa 2020” , a impus inlocuirea pana in 2020 a tuturor lampilor conventionale de iluminat electric cu lampi cu diode electroluminiscente (LED), eficiente, fiabile si ecologice.

Dupa mai mult de 100 de ani de la inventarea becului electric, industria de iluminat din Europa traverseaza o schimbare fara precedent. Trecerea la iluminatul LED, modern si eficient energetic, ofera omului modern un nou mod de viata, ii creste gradul de de civilizatie, confortul si calitatea vietii.

Politica Comisiei Europene de eliminare treptata a produselor de iluminat conventionale s-a dovedit a fi una de succes. In 2011, pentru prima data de la lansarea produselor de iluminat LED, in Comunitatea Europeana au fost vandute mai multe lampi LED decat lampi conventionale. Este un exemplu clar al succesului legislatiei europene privind implementarea sistemului inovativ de iluminat cu diode electroluminiscente.

In acest context, ENSOLA Pro actioneaza pentru implementarea iluminatului LED in societatea romaneasca. Produsele LED comercializate de ENSOLA Pro au multiple avantaje, printre care amintim:

  • Reducerea consumului de energie electrica pana la 70%;
  • Reducerea facturii de energie electrica pana la 80%;
  • Durata de viata peste 50.000 ore;
  • Garantie 3 ani;

ENSOLA Pro ofera o gama larga de LAMPI LED destinate iluminatului industrial, stradal, perimetral, arhitectural, comercial, rezidential, sportiv etc.

Lampile ENSOLA sunt executate la standarde de inalta calitate, sunt certificate CE & RoHS si corespund Euronormelor in vigoare, fiind fabricate cu componente premium LED.

Utilizarea iluminatului LED ofera Clientilor nostri numeroase satisfactii: performanta vizuala de inalta calitate, confort, siguranta, economii materiale si posibilitatea utilizarii fondurilor economisite catre alte proiecte investitionale.

De asemenea, clientii Ensola, prin utilizarea iluminatului LED, participa direct la protectia mediului, la dezvoltarea durabila a Planetei.

Perspectivele iluminatului LED sunt “luminoase”.

Conceptul “iluminare LED” castiga tot mai mult teren. Multi adepti bugeteaza cheltuieli pentru acest domeniu, isi programeaza implementarea iluminatului LED esalonat, in mai multe etape. Lampile conventionale vor deveni curand istorie, vor mai fi vazute doar in muzee. Multe state ale lumii au interzis deja fabricarea si comercializatea mai multor tipuri de lampi clasice.

Lipsa de pe piata a lampilor conventionale (unele interzise de lege, altele isi asteapta sfarsitul) va conduce la intelegera mai rapida a fenomenului LED, va accelera trecerea la sistemul revolutionar de iluminat bazat pe tehnologia LED. In cca 5 ani Romania va fi iluminata LED intr-o proportie covarsitoare.

Firma Ensola va ofera urmatoarele servicii complementare:

  1. Auditarea energetica a Beneficiarului: evaluarea sistemului de iluminat existent:, tipuri de lampi, consum de energie electrica, costuri, etc;
  2. Identificarea de solutii pentru implementarea unui sistem de iluminat eficient, realizarea de diagrame Dialux, etc pentru reducerea consumului de energie electrica, imbunatatirea calitatii iluminatului si respectarea standerdelor existente in Uniunea Europeana;
  3. Realizarea unui studiu de fezabilitate, costul investitiei, recuperarea cheluielilor, economiile realizate pe intreaga durata de viata lampilor LED;
  4. Stabilirea unui scenariu de finantare a investitiei: fonduri proprii, credit bancar, credit furnizor, etc.
  5. Achizitia, montarea si punerea in functiune a echipamentelor;
  6. Mentenanta pe intraga perioada de garantie a echipamentelor.

Ensola pune un mare accent pe calitatea serviciilor si a produselor, echipa fiind alcatuita din profesionisti cu expertiza in operatiuni de comert international si vanzarea pe piata romaneasca.

Va asteptam la TIBCO 2014!

 

Program de vizitare:
29-31 mai 2014: intre 10.00-19.00
1 iunie 2014: intre 10.00-18.00

Pentru mai multe detalii, accesati: www.tibco.ro

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *