Sisteme inteligente pentru dezumidificarea aerului – in premiera in Romania la ROMTHERM 2014

Editia a XIX-a a Expozitiei Internationale pentru Echipamente de Incalzire, Racire si de Conditionare a aerului – ROMTHERM, va asteapta, in perioada 10-13 aprilie 2014, in pavilioanele C4 si C5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO cu reduceri, oferte speciale si produse in premiera in Romania.

ROMTHERM 2014 aduce, pentru prima data in Romania, sistemele inteligente pentru dezumidificarea aerului – realizate de Heatstar, Anglia. Acestea vor fi prezentate de S.C. Premium Exclusiv Group S.R.L., unic reprezentant pentru Romania al companiei engleze, din 2014, si reprezentant oficial al producatorului italian FRAL.

S.C. Premium Exclusiv Group S.R.L. va expune, la standul 39 din Pavilionul C5, atat produse din gama Heatstar cat si echipamente pentru uz industrial si casnic din gama FRAL.

Heatstar ofera, de mai bine de 36 de ani, sisteme performante pentru dezumidificarea si climatizarea piscinelor interioare, atat pentru uz privat cat mai ales pentru domeniul public (parcuri acvatice, piscine olimpice, centre wellness SPA etc). Acestea au ca obiectiv principal, pe langa dezumidificare si oferirea unui climat placut, si economia de energie, fiind proiectate special in acest sens. Heatstar reprezinta sistemul inteligent de recuperare a investitiei.

In cadrul ROMTHERM 2014 va fi prezentat sistemul pentru dezumidificare Andromeda, echipat cu optiunile pentru aer proaspat, incalzire aer / apa, ventilatoare EC (eco) si sistem de management al ventilatiei. Echipamentul este ultraeficient din punct de vedere energetic, cu costuri scazute de exploatare. Asemenea tuturor sistemelor Heatstar, Andromeda are un tip special de ventilator care ofera cea mai mare eficienta energetica, la cel mai mic cost de operare. Sistemul este in totalitate automatizat, permitand modificarea in mod automat a vitezei si puterii ventilatorului de recirculare a aerului precum si realizarea unor economii importante de energie, ori de cate ori exista cerere scazuta pentru dezumidificare sau incalzirea aerului.

Reducerea temperaturii in incapere se poate realiza tot in mod automat, atunci cand piscina nu este folosita, iar prelata acopera suprafata luciului de apa.

Pentru rezistenta maxima si durabilitate, centrala de dezumidificare Andromeda este realizata din aluminiu anodizat, in timp ce toate panourile de acces exterioare sunt formate din otel galvanizat, cu un PVC dur de acoperire pentru a preveni coroziunea. Ventilatoarele centrifugale cu transmisie directa asigura un nivel redus de zgomot in timpul functionarii si reduc mult costurile de intretinere comparativ cu actionarea cu curea de transmisie.

In ceea ce priveste gama de produse marca FRAL, cu o existenta de 20 de ani pe piata de profil, si aceasta este prezenta in Romania prin intermediul S.C. Premium Exclusiv Group S.R.L., care va expune la Romtherm o serie de modele aduse in premiera in Romania.

Succint, in portofoliul FRAL gasiti:
Aer conditionat mobil profesional – pentru evenimente, spatii semideschise, corturi, ateliere, garaje etc. – cu puteri intre 22.900 btu si 24.400 btu (vor fi prezentate in cadrul Romtherm 2014 pentru prima data);

Sisteme mobile profesionale pentru climatizarea aerului (racire / incalzire), cu o putere de 37.700btu;

Aer conditionat mobil (pompa de caldura) pentru uz casnic – 14.000 btu (va fi prezentat in cadrul Romtherm 2014):

Centrale de dezumidificare pentru industrie, domeniul agroalimentar, domeniul farmaceutic, industria militara, etc;

Dezumidificatoarele profesionale de mici dimensiuni – cu montare pe pardoseala, pentru: piscine interioare, centre wellness SPA, crame – cu capacitati de dezumidificare de 63,96 si 140l/zi. Toate trei modelele, FSW63, FSW96 si FSW140, vor fi expuse pentru prima data in Romania in cadrul Romtherm 2014.

Din gama profesionala a echipamentelor de dezumidificare pentru constructii, S.C. Premium Exclusiv Group S.R.L. va prezenta, in cadrul Romtherm 2014, doua modele: FD33, ECO – 33 litri/zi si Superdryer 62 – 62 litri/zi.

Pentru uzul casnic va fi expusa toata gama de dezumidificatoare, cu capacitate de dezumidificare de la 12 la 22 litri/zi:

Echipamentele comandate / achizitionate in perioada targului Romtherm 2014 beneficiaza de reduceri de pana la 25% fata de pretul de lista.

Exemple de preturi valabile in aceasta perioada:
1) Dezumidificator portabil Mini Dry 160 – 12 litri/zi (uz casnic): pret de lista 139€ – pret de vanzare 104€;
2) Dezumidificator portabil DD20LCD 22litri/zi (uz casnic): pret de lista 188€ – pret de vanzare 139€;
3) Dezumidificator portabil (profesional): pret de lista 382€ – pret de vanzare 287€;

Preturile specificate nu contin TVA si se calculeaza in lei la cursul BNR.

Pentru mai multe delatii despre produsele Heatstar si FRAL, va rugam vizitati paginile www.heatstar.ro si www.fral.ro.

Va asteptam la ROMTHERM 2014!

 

Program de vizitare:
10 – 12 aprilie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
13 aprilie 2014, intre orele 10.00 – 16.00

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul:www.romtherm.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *