SICERAM, ARMIX GRUP, ELMAS la CONSTRUCT EXPO 2013!

SICERAM S.A. a participat la toate editiile CONSTRUCT EXPO si va participa si anul acesta pentru a se intalni si reintalni cu clientii din Bucuresti si zonele apropiate.

Asa cum v-am obisnuit, produsele noastre de baza sunt structurate in trei mari game:

Gama TERMOBLOC® – cuprinde blocuri ceramice pentru constructii. In productia de serie se regasesc si produsele cu inaltime mare, respectiv de 240 mm fata de 188 mm, cum se produceau in trecut. Aceste produse reprezinta o linie distincta in cadrul acestei game, linie pe care noi am denumit-o TERMOBLOC® XL.

 

Gama TERRA ROSA® – respectiv gama de invelitori ceramice care, pe langa modelele de tigla mica, cu un necesar de 15-16 buc./mp, ofera si patru modele mari de tigla ceramica, cu un necesar de 10-12 buc./mp. Dupa cum stiti,SICERAM S.A. este singurul producator de tigle ceramice din Romania. Incepand cu anul 2008, am pus in functiune noua linie de productie si am schimbat argila, tigla ceramica avand in prezent un aspect si proprietati net superioare fata de produsele anterioare si comparabile cu produsele de top aflate pe piata – pretul fiind mai mic decat al acestora. Vanzarile tot mai mari din ultimii ani pe acest segment, indica recastigarea increderii consumatorilor in produsele noastre.

 

Gama TERRA RUSTICA® – aici sunt incluse toate produsele de finisaj si decoratiunile ceramice, cum ar fi: pardoseala ceramica realizata manual si cea realizata mecanic, prin presare; elementele ceramice de placaj, si acestea realizate manual sau prin presare mecanica, tavanele si zidariile aparente si tot ce inseamna elemente decorative, de la elemente de gard, suporturi pentru sticle si pana la elemente ceramice pentru pervazuri.

Pentru a acoperi un segment mai mare de piata, in viitorul apropiat SICERAM S.A. isi propune sa vina in intampinarea consumatorilor cu un nou element de cos de fum precum si cu o linie de tigla colorata. Pentru aceste produse inca mai avem de facut anumite teste si, pana nu vom fi multumiti de rezultatele acestora nu vom lansa produsele pe piata. Insa, pana la aceste realizari, ca si noutate pentru editia din acest an, vom prezenta tigla solzi clasica – BAVARIA , dupa denumirea data de noi – in varianta antichizata. Venim cu aceasta noutate pentru a satisface cererile pentru acest tip de tigla destinate, in principal, restaurarilor monumentelor istorice, unde cerintele sunt stricte.

Daca v-am atras atentia si vreti sa vedeti produsele noastre, nu doar din imaginile disponibile pe site-ul nostru, va asteptam la CONSTRUCT EXPO 2013 unde va vom oferi mult mai multe explicatii si informatii referitoare la produsele noastre si intrebuintarile lor.

ARMIX GRUP

Permaban Signature® este un cofraj pierdut special destinat rosturilor de dilatare. Designul inteligent in forma de semi-hexagon – bazat pe tehnologia fetelor disruptive – previne prabusirea rotilor utilajelor in golul dintre cele doua muchii de otel ale cofrajului pierdut. Deoarece nu se produce niciun impact mecanic, atat rostul, cat si utilajul, nu vor suferi daune.

Beneficii:

 • Forma semi-hexagonala previne aparitia socurilor mecanice.
 • Ondularea cofrajului pe toata inaltimea lui confera rezistenta mecanica si rigiditate sporita
 • Ideal pentru pardoselile fara rosturi de dilatare, taiate ulterior turnarii pardoselii.
 • Destinat rosturilor de constructie de pana la 40 de mm.
 • Poate fi fixat in orice unghi fata de axele halei, nefiind afectat de directia traficului.
 • Include gujoane si maneci pentru transferul greutatii.
 • Produs la lungimi de 2,1m pentru a minimaliza costurile legate de logistica.
 • Manipulare si instalare usoara.
 • Disponibil in mai multe variante de inaltime.

Aplicatii:

 • Destinat pentru o gama larga de aplicatii, in special in centrele logistice unde utilajele (stivuitoare, camioane, etc.) trec peste rosturi la un unghi de 90°.
 • Ideal la depozitele frigorifice unde rosturile de constructie se deschid mai mult datorita contractiei betonului.

ELMAS

Compania Elmas activeaza pe piata romaneasca de peste 20 de ani in domeniul instalatiilor de ridicat (stivuitoare, poduri rulante, ascensoare, sisteme de depozitare si parcare).

In calitate de partener exclusiv al producatorului german Linde Hydraulics, ELMAS ofera in Romania si gama completa de motoare hidraulice cu debit constant sau variabil, pompe hidraulice cu debit variabil sau autoreglabile, valve de control directionale, punti de tractiune hidraulica.

Din anul 2011 firma furnizeaza si servicii de verificare, testare, reglare si reparatii in domeniul hidraulic, prin intermediul unui stand hidraulic performant pentru presiuni de pana la 450 bari.

Cu ocazia participarii la CONSTRUCT EXPO editia 2013 ELMAS va expune pentru clientii din industria utilajelor de constructii si a echipamentelor de ridicat si stivuit, urmatoarele:
 • motoare hidraulice cu debit variabil HMV Linde
 • pompe hidraulice cu debit variabil HPV Linde
 • pompe hidraulice autoreglabile HPR Linde
 • valve de control directionale VT Linde.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *