ROMEXPO vă oferă servicii specializate integrate pentru organizarea de evenimente  în spațiile centrului nostru expozițional. Vă propunem soluții creative și rapide, astfel încât desfășurarea evenimentului vostru la ROMEXPO să devină o experiență placută, dar și profitabilă.

SERVICIUL DE SUSPENDARE STRUCTURI DE PLAFON IN PAVILIOANELE B1 si B2

Acest serviciu asigura suspendarea facila si in conditii de siguranta a constructiilor din grile metalice, utilizate ca suport pentru standurile expozitionale, scenotehnica necesara (reflectoare, echipamente sonorizare) si pentru diverse materiale de promovare (bannere, meshuri, poliplan).

Pachetul complet care poate fi inchiriat si operat exclusiv de personalul tehnic Romexpo cuprinde:

  • sistem de comanda si distributie semnal pentru palane;
  • palane electrice de scena ChainMaster (motoare de ridicare), cu lant, tip D8+, cu frana dubla, pentru siguranta sporita conform noilor reglementari ale UE, capacitate de ridicare individuala de 500 kg;
  • chingi circulare de 2 m cu insertie metalica de prindere a schelelor;
  • chei tachelaj de 3,25 T si cabluri.

Sistemul de comanda si accesorii pentru actionarea motoarelor este dimensionat si proiectat special pentru a acoperi necesitatile unui eveniment de mare amploare si pentru a fi operate rapid si simultan numeroase puncte de ridicare.

O unitate de control actionata de un singur operator controleaza simultan un numar maxim de 12 motoare, respectiv 48 de motoare daca sunt cuplate intre ele 4 unitati de control.

PROIECTARE, CONSTRUCTIE SI AMENAJARE STANDURI

Standul este cartea de vizita a fiecarui expozant, indiferent de tipul manifestarii expozitionale la care participa. Standard sau futurist, standul dumneavoastra poate beneficia de experienta unei intregi echipe de proiectare, constructie si amenajare. Cu o traditie de peste 45 de ani in organizarea de targuri si expozitii, ROMEXPO S.A. va poate pune la dispozitie cele mai variate solutii si idei pentru ca prezenta dumneavoastra la evenimente sa fie una benefica. De la idee si pana la constructia finala, suntem pas cu pas alaturi de dumneavoastra, astfel incat rezultatul sa fie cel dorit. Alaturi de specialistii nostri, va oferim posibilitatea de a alege dintre trei tipuri de standuri, adaptabile pentru necesarul afacerii dumneavoastra.

INCHIRIERE MOBILIER, UTILITATI, TELECOMUNICATII SI INTERNET

Pe langa constructia propriu-zisa a standului, modul in care acesta este mobilat si utilat joaca un rol esential. ROMEXPO va pune la dispozitie o gama variata de mobilier potrivit pentru orice tip de stand, dar si utilitatile necesare, astfel incat activitatea dumneavoastra pe parcursul zilelor de expozitie sa decurga fara cusur.

De la clasic la modern – scaune, mese, desk-uri, vitrine, etajere, dulapioare si pana la echipamente si accesorii – DVD Player, TV Plasma, frigider, racitor, ventilator, cafetiera, toate pot fi prezente in standul dumneavoastra in cel mai scurt timp. In plus, decoratiunile – printuri de mari dimensiuni, mesh-uri, litere volumetrice si instalatiile electrice si sanitare – lampi, spoturi, reflectoare, panouri electrice, bransamente, aeroterme vor veni in completarea necesitatilor dumneavoastra.

Pentru ca ne dorim ca prezenta la un eveniment sa fie dublata de o buna interactiune atat cu vizitatorii prezenti, cat si cu potentialii clienti virtuali, serviciile de telecomunicatii si internet – instalare si inchiriere wireless, linie telefonica internationala, fax, statie sonorizare, microfon pentru audioconferinta va pot fi puse la dispozitie de catre Centrul Expozitional ROMEXPO.

PUBLICITATE SI SERVICII TEHNOREDACTARE

Pe langa constructia propriu-zisa a standului, materialele promotionale pe care le veti prezenta, dar si campaniile de promovare pre-eveniment, joaca un rol esential pentru o participare reusita. Prin intermediul ROMEXPO aveti acces la servicii de publicitate si tehnoredactare, asigurate la un inalt nivel de calitate. Printre serviciile de publicitate oferite, se numara: publicitate in cataloagele expozitionale, publicitatea outdoor si indoor in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO (amplasare bannere, prisme, stickere, mascote, panouri etc.), realizarea de actiuni de sampling si multe altele.

MANIPULARE SI DEPOZITARE EXPONATE

ROMEXPO S.A. va ofera servicii de manipulare si depozitare a ambalajelor pe teritoriul Centrului Expozitional, direct sau prin firme agreate. Serviciile oferite constau in: descarcare colete din camion si transport la stand; depozitare ambalaje; preluare colete de la stand si incarcare in camion; angajare muncitor manipulant; inchiriere motostivuitor 2,5 tone, 4 tone, 7 tone; inchiriere macara mobila.

ORGANIZARE EVENIMENTE LA STAND

Echipa noastra va ofera asistenta si consiliere in ceea ce priveste organizarea de evenimente la stand sau in salile dedicate. Fie ca planificati acest eveniment in timpul sau dupa programul de vizitare al expozitiei, va asiguram serviciile de paza, catering, hostess etc. De asemenea, spatiile ROMEXPO se pot inchiria pentru organizarea de evenimente proprii.

CAZARE

Pentru servicii cazare, recomandam hotelul CROWNE PLAZA. Detalii aici: https://www.ihg.com/crowneplaza/hotels/gb/en/bucharest/buhrm/hoteldetail

ALTE SERVICII:

curatenie, paza, hostess, ambientare – inchiriere plante ornamentale, parcare, interpretariat si traduceri, asistenta medicala