Servicii de travel si car-rental la Targul de Turism al Romaniei

Intre 14 si 17 noiembrie va asteptam la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei. In cadrul evenimentului, veti putea regasi o varietate de servicii turistice si de inchirieri masini, pentru a fi cu un pas mai aproape de vacanta perfecta.

1. Avis Romania va asteapta la Targul de Turism al Romaniei 2013 cu reduceri la rezervarile auto in Romania si in strainatate cat si cu o tombola la care puteti castiga inchirieri auto de weekend gratuite in Romania sau un voucher in valoare de 200 EUR pentru orice inchiriere in reteaua internationala Avis.

www.avis.ro

2. GDS este unul dintre cei mai mari distribuitori globali de hoteluri, produse si servicii de travel. Ne-am propus inca de la inceput sa furnizam agentiilor de turism, operatorilor, liniilor aeriene si clientilor corporate mari o selectie impresionanta de produse si servicii la cele mai bune preturi posibile.

Seriozitatea si profesionalismul de care dam dovada in relatia cu toti clientii nostri este motivul pentru care primim intotdeauna cele mai bune calificative din partea acestora. Pentru noi, suportul tehnic este mai mult decat un departament, este o atitudine!

Misiunea noastra

Echipele noastre formate din profesionisti dedicati, cu experienta extinsa in domeniul turistic, optimizeaza in permanenta fluxul de lucru, asigurandu-se ca vom putea mereu:
•   Sa oferim tuturor clientilor o conexiune facila si extrem de rapida catre cea mai vasta selectie de furnizori globali de travel;
•   Sa oferim tuturor hotelierilor acces la cea mai mare retea globala de distributie pentru a-si putea promova serviciile si produsele lor de travel;
•   Sa pastram neutralitatea si sa nu ne concuram niciodata clientii;
•   Sa imbunatatim in permanenta produsele si serviciile oferite pentru a face fata cerintelor curente si viitoare ale pietei;
•   Sa furnizam un sistem de rezervari online extrem de prietenos pentru utilizatori;
•   Sa va oferim in permanenta servicii la cele mai inalte standarde de calitate;
•   Sa va furnizam produse de travel la cele mai competitive preturi;
•   Sa fim intotdeauna extrem de accesibili;

www.gds.travel 

 

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati: www.targuldeturism.ro.
https://www.facebook.com/Targ.Turism.Romexpo

www.romexpo.ro
Fanpage: https://www.facebook.com/ROMEXPO
Place: https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *