Senior Expo 2016

Senior Expo – patru zile pline de optimism dedicate seniorilor!

Romexpo lanseaza intre 2 si 5 iunie primul targ din Romania dedicat seniorilor si tuturor celor care doresc sa ofere un zambet si un moment de relaxare parintilor si bunicilor!

Senior Expo este locul in care isi dau intalnire clinicile si companiile care ofera servicii medicale pentru cei trecuti de prima tinerete, producatori de echipamente si mobiler medical, agentiile de turism si centrele balneoclimaterice care si-au indreptat atentia spre seniorii dornici de vacante extravagante sau de odihna, diferite banci si companii de asigurari, dar si producatori si exportatori de produse de ingrijire.

Senior Expo isi propune sa promoveze activitatile sportive si de relaxare pentru persoanele de varsta a III-a, sa le ofere posibilitatea de a socializa intr-un cadru organizat si de a primi sfaturi de la specialisti din domeniile lor de interes.

Prima editie a Senior Expo promite atat vizitatorilor, cat si expozantilor, o experienta inedita, prin explorarea multiplelor modalitati de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru cei trecuti de prima tinerete, dar si prin aducerea laolalta a specialistilor din domeniul medical care ii pot ajuta sa se bucure de fiecare moment fara griji.

Romexpo le pregateste tuturor participantilor la prima editie a Senior Expo seminarii si work-shopuri destinate dezvoltarii personale, cluburi de lectura sau cursuri de gatit. De asemenea, seniorii vor putea primi sfaturi de la firme specializate in organizarea de evenimente referitoare la modul cum pot face din nunta de argint sau de aur un eveniment de vis.