Secom va asteapta la Cosmetics Beauty Hair!


Sute de produse de infrumusetare vor fi de gasit 25 si 28 septembrie la ROMEXPO in cadrul Cosmetics Beauty Hair – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura. 

Va invitam la standul Secom®, compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Vizitati standul 21A – Secom® la targul Cosmetics Beauty Hair si incearcati noua gama de fito-dermatocosmetice Life-flo®: produse pentru ingrijirea zilnica a pielii, pudre de argila, uleiuri de baza, uleiuri speciale si unturi de corp.

Principiul de baza in formularea produselor Life-flo® este asocierea ingredientelor naturale intr-o maniera inovativa, sustinuta de rigurozitatea stiintifica.

Produsele Life-flo® contin ingrediente naturale intalnite in cele mai diverse zone ale globului, de la apele cristaline ale Antarticii pana la taramurile exotice din Noua Zeelanda. Formulele Life-flo® sunt create in baza cercetarilor stiintifice extinse pentru a respecta fiziologia pielii si pentru a oferi rezultate exceptionale prin aplicare topica, non-invaziva. Cu siguranta vei gasi solutia pentru nevoile tale, fie ca iti doresti hidratare, fermitate si elasticitate, luminozitate sau atenuarea hipersensibilitatii.

Veniti la standul Secom® sa participati la tombola cu premii, sa discutati cu specialistii companiei pentru identificarea celor mai potrivite solutii pentru tenul, pielea, parul si unghiile voastre si sa beneficiati de cadouri si oferte speciale.

Va asteptam la Cosmetics Beauty Hair 2014!

 

Program de vizitare:
25 – 27.09.2014 intre orele 10:00 – 18:00
28.09.2014, intre orele: 10:00 – 16:00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.expocosmetics.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *