Schimbare de management la ROMEXPO – Catalin Trifu este noul Director General

Pentru Centrul Expozitional ROMEXPO luna mai vine cu noi schimbari pentru acest an atat in ceea ce priveste managementul institutiei, cat si programul expozitional pentru vara.

Astfel, incepand din data de 19 mai 2014 noul Director General al ROMEXPO este Domnul Catalin Trifu.

Avand o bogata experienta in ceea ce priveste organizarea de targuri si expozitii, Domnul Catalin Trifu a lucrat peste 20 de ani in cadrul companiei ROMEXPO, ocupand functii variate in ierarhia institutionala.

“Prin intermediul noii conduceri executive ne dorim sa aducem un suflu nou activitatii Centrului Expozitional ROMEXPO si va garantam ca vom pastra aceleasi standarde inalte in ceea ce priveste organizarea evenimentelor si preocuparea catre cele mai bune relatii cu clientii ROMEXPO” declara Sorin Vornic, Presedinte al Consiliului de Adminstratie, ROMEXPO S.A.

In acelasi timp, pentru noul Director General – Catalin Trifu, noua functie reprezinta apogeul activitatii de peste doua decenii in mjlocul acestei industrii.

“Sunt onorat si in acelasi timp obligat de increderea care mi se acorda prin ocuparea acestei functii. Mi-am dedicat intreaga activitate profesionala organizarii de targuri si expozitii, iar acum a venit momentul in care toata experienta acumulata o voi folosi pentru dezvoltarea Centrului Expozitional ROMEXPO. Ceea ce va pot promite este un semestru doi cu servicii mai bune pentru expozanti si vizitatori” declara Catalin Trifu, Director General ROMEXPO S.A.

In perioada urmatoare, Centrul Expozitional ROMEXPO va organiza si gazdui urmatoarele targuri si expozitii: Targul de Nunti Ghidul Miresei (23 – 25 mai 2014), Targul de Produse Traditionale (23 – 25 mai 2014, 28 mai – 1 iunie 2014), evenimentul moto “Iubim 2 Roti” (24 mai 2014), TIBCO – Targul International de Bunuri de Larg Consum (29 mai – 1 iunie), KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii (29 mai – 1 iunie) si Bookfest (28 mai – 1 iunie).

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati: www.romexpo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *