Sarbatoare pentru intreaga familie, la ROMEXPO

 

 

Intre 28 si 31 mai, Pavilionul Central va fi ocupat de trei evenimente de traditie, adresate intregii familii:

*****

KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinţi si copii

TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum

TMA – Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare

*****

De joi pana duminica, ROMEXPO devine centrul distractiei si magnet de cumparaturi pentru bucurestenii care vor sa se pregateasca pentru vacanta de vara. Toti cei care vor trece pragul celor trei evenimente vor putea alege dintr-o multitudine de oferte: de la bijuterii, cosmetice, accesorii, decoratiuni si pana la haine si jucarii pentru copii. De asemenea, adeptii stilului de viata sanatos vor descoperi la TMA sute de produse naturiste, proceduri si aparate noi, menite sa-i ajute in dezvoltarea personala.

După sesiunea de cumparaturi, toti vizitatorii sunt invitati sa se implice in activitatile desfasurate atat in interiorul pavilionului, cat si in curtea ROMEXPO – de la cele sportive, cum ar fi cursurile gratuite de tenis de camp si pana la ateliere de pictura sau de aranjamente florale.

Special pentru amatorii stilului „Vintage”, in cadrul targului TIBCO va fi inaugurat Salonul de Antichitati, un spatiu unde toti cei interesati pot descoperi mobilier de epoca, obiecte de arta din bronz, sticlă sau portelan, tablouri sau obiecte personale si de colectie.

Program de vizitare:

  • 28 – 30 mai: 10:00 – 19:00
  • 31 mai: 10:00 – 16:00

ACCES GRATUIT!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *