Saptamana viitoare ne vedem la BIFE!

Pe 05 septembrie, in ambianta eleganta a ICONIC CLASS STDIO a avut loc conferinta de presa a targului de mobila BIFE, ce urmeaza a-si deschide portile miercuri, 12 septembrie, la ROMEXPO.
La eveniment au luat cuvantul:

  Doamna Mariana Suciu, Director General ROMEXPO S.A
  Doamna Camelia Sucu, Presedinte Class Living
  Domnul Sorin Dimitriu, Presedinte CCIB
  Domnul Mihai Toma, Secretar General ACRM
  Domnul Adrian Ciocazanu, Director General Igloo Media
  Domnul Serban Tiganas, Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania

Participantii au dezvaluit jurnalistilor prezenti cateva dintre noutatile si evenimentele editiei din acest an, dintre care mentionam: 12 septembrie  – “Ziua Specialistilor”, zi dedicata exclusiv vizitatorilor specialisti si jurnalistilor. 13 si 14 septembrie  – Conferinta “Design – concept of living”, eveniment ce reuneste unele dintre cele mai importante personalitati ale design-ului si arhitecturii la nivel national si mondial, intr-un potpourri de dialoguri si oportunitati inegalabile. Concursul de TALENT SCOUTING– competitie organizata impreuna cu IGLOO MEDIA in scopul descoperirii de tinere talente din randul studentilor si arhitectilor care doresc sa se dedice crearii de design de mobilier. Cele mai bune 3 lucrari vor fi anuntate pe data de 12 septembrie, in cadrul targului BIFE, Pavilionul C6.

Va asteptam intre 12-15 septembrie la BIFE!   Targul de mobila va fi deschis publicului vizitator in perioada 12-15 septembrie, intre orele:   10:00 – 18.00. Ziua de 12 septembrie va fi dedicata in exclusivitate publicului specialist si jurnalistilor, accesul fiind permis numai pe baza invitatiei “Ziua Specialistilor”. In perioada 13 – 15 septembrie expozitia va fi deschisa publicului larg aflat in cautare de piese si accesorii de mobilier pentru ambientarea spatiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri. www.bife.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *