Sanatatea copiilor, centrul preocuparilor la KIDEX 2013!

Intre 30 mai si 2 iunie, Pavilionul Central ROMEXPO se va transforma in taramul copilariei. Cel mai vesel targ pentru copii – KIDEX, ii asteapta pe cei mai mici dintre vizitatori pentru patru zile ca in povesti.

Compania Life Art ofera solutii de umidificare si purificare a aerului Venta Luftwaescher, dezumidificare Aerial GmbH si instrumente de masurare a nivelului de umiditate Gann.

Dintre noutatile si promotiile prezentate la KIDEX, amintim:

Seria 5 de aparate de top de umidificare si purificare a aerului Venta 10% reducere numai in cadrul Kidex 2013!
Life Art Distributie va invita sa descoperiti noua serie 5 de aparate de umidificare si purificare a aerului Venta. Mai economice, mai silentioase si mai performante,aparatele Venta sunt ideale pentru camerele nou-nascutilor si copiilor datorita dublei functii pe care o indeplinesc, aceea de umidificare si purificare a aerului, oferindu-le acestora un mediu sanatos si protectie impotriva prafului, factorilor alergeni si a virusurilor care le pot provoca infectii respiratorii.
Un remediu eficient impotriva alergiilor de sezon: purificatoarele de aer IQ AIR!
5% reducere la purificatoarele IQ AIR la KIDEX 2013!


Purificatoarele de aer IQAir dispun de o combinatie speciala de filtre care imbunatatesc calitatea aerului din incaperi si ajuta la diminuarea considerabila a factorilor alergeni, bacteriilor si virusurilor, creand un mediu mai sanatos pentru persoanele alergice sau astmatice.

Seria de dezumidificatoare de aer casnice este extrem de performanta, special proiectata pentru rezolvarea problemelor create de infiltratiile de apa si umiditatea in exces din locuinte.

In gama de dezumidificatoare de aer casnice sunt incluse si aparate destinate, cu precadere, incaperilor mici, fiind ideale pentru camera copiilor. Avantajul acestora este ca nu doar elimina excesul de umiditate care poate provoca mucegai, igrasie si dezvoltarea de microbi, ci sunt prevazute cu un filtru care are rolul de a retine praful, parul de animale sau polenul, ajutand la crearea unui mediu mai sanatos si mai curat pentru copiii dumneavoastra.

www.lifeart.ro
 

Program de vizitare

In perioada 30.05.2013 – 01.06.2013, intre orele 10:00-19:00
In ultima zi, 02.06.2013, intre orele:10:00-16:00

Intrarea este libera!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *