S-au incheiat Cosmetics Beauty Hair si Modexpo!

–         ROMEXPO a fost gazda pentru mii de doamne si domnisoare in cautarea look-ului perfect –

In perioada 25 – 28 septembrie la ROMEXPO au avut loc doua manifestari expozitionale al caror principal target au fost reprezentantele sexului frumos. Astfel, pentru patru zile cel mai mare Centru Expozitional din Romania a gazduit companii din tara noastra si din strainatate in cadrul: COSMETICS BEAUTY HAIR – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura si MODEXPO – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.

De la farduri special destinate machiajului de zi sau de seara ce contineau particule de silicon pentru a conferi o mai mare rezistenta in timp, unturi de corp realizate din ingrediente naturale, pana la oje in culori suprinzatoare, vopsele de par organice si spray-uri cu ajutorul carora suvitele de par pot fi colorate in nuantele tinutei, toate acestea si multe altele au atras un public numeros la Cosmetics Beauty Hair.

In plus, demonstratiile de coafura oferite de hair-stylisti cu experienta au completat oferta Cosmetics Beauty Hair, doamnele, domnisoarele, dar si domnii fiind retinuti minute in sir de maiestria artistilor in realizarea unui look uimitor.

Tot in cadrul acestui eveniment a avut loc Gala ESTETICA AWARDS, evenimentul anual ce premiaza talentul in coafura si make-up. Cu aceasta ocazie, au fost dezvaluite numele marilor castigatori, iar publicatia ESTETICA a sarbatorit 7 ani de existenta pe piata din Romania si Republica Moldova. Juriul a oferit premiile pentru categoriile: Avangarda, Tunsoare, Culoare, Comercial si Machiaj ce au intruchipat creatii unice si inspirationale in acelasi timp, totul culminand cu o sedinta foto in direct.

Venind in intampinarea vizitatorilor, expozantii Modexpo s-au pregatit cu haine, incaltaminte si accesorii destinate sezonului rece, potrivite fiecarei varste. Mai mult decat atat, Modexpo a fost gazda pentru prezentari de moda atat ale unor designeri cunoscuti, cat si ale tinerilor aflati la inceput de cariera. Florin Dobre a oferit un spectacol inedit si a adus o farama din spiritul Londrei prin colectia de primavara-vara 2015 pentru barbati, iar studentii UNARTE si cei ai Universitatii de Vest din Timisoara au impresionat publicul prin creatii avangardiste.

Aproximativ 200 de companii din Romania, China, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Pakistan, Slovacia, Turcia, Ucraina si Ungaria au expus in cadrul Cosmetics Beauty Hair si Modexpotendintele toamnei in materie de beauty si vestimentatie.

Cele doua evenimente au adus la ROMEXPO 14.845 de vizitatori in cautarea look-ului perfect.

In aceeasi perioada, la ROMEXPO au mai avut loc Targul de Produse TraditionalePrint & Sign – Targ dedicat industriei de tipar si signalistica, Gifts Show – Targ dedicat sectorului de obiecte promotionale, Expoplast – Targ dedicat industriei de prelucrare a maselor plastice si Wellness Show – Targ de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *