ROMTHERM 2012, Expozitie internationala pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului

Organizatorii expozitiei internationale ROMTHERM, va invita in perioada 24 – 27 aprilie 2012, la o noua editie a celui mai asteptat eveniment dedicat echipamentelor de incalzire, racire si conditionare a aerului din Romania. Evenimentul se va desfasura in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO si va reuni, pe durata a patru zile, liderii de piata din domeniile:

 • Incalzire
 • Racire
 • Ventilatie
 • Aer conditionat
 • Sisteme de conducte
 • Izolatii termice
 • Pompe
 • Armaturi, fitinguri, robineti

ROMTHERM 2012 reprezinta platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori si utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

Pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator va putea asista la prezentari si demonstratii ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de catre firmele participante.

In completarea programului expozitional, organizatorii au conceput si in acest an, o serie de evenimente conexe: conferinte, seminarii si workshop-uri pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare, importatoare si distribuitoare de aparatura de profil, conform urmatorului program:

Marti, 24.04.2012                                

Ora: 10.00 – 16.00

AREL – ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR

Eveniment: “Verificarea instalatiilor electrice folosind metoda termografiei” – curs aplicativ

Locatie: Sala pavilion C6

 

Miercuri, 25.04.2012

Ora: 16.00 – 18.00

IBC FOCUS

Eveniment: “Marketing si Vanzari in domeniul constructiilor si instalatiilor: Cum sa te diferentiezi de concurenta si sa castigi clienti noi.”

Locatie: Sala pavilion C6

 

Joi, 26.04.2012

Ora: 12.00 – 16.00

AGFR – ASOCIATIA GENERALA A FRIGOTEHNISTILOR DIN ROMANIA

Eveniment: “Furnizare cursuri FPC in domeniul frigului si aerului conditionat”

Locatie: Sala pavilion C6;

 

Vineri, 27.04.2012

Ora: 11.00 – 16.00

UTCB – UNIVERSITAREA TEHNICA DE CONSTRUCTII BUCURESTI

Locatie: Sala pavilion C6

 

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

24 – 26.04.2012 intre orele 10:00-18:00.

27.04.2012 intre orele 10:00-16:00

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.romtherm.ro

 

Va informam ca expozitia poate fi vizitata gratuit completand invitatia online, disponibila pe site-ul www.romtherm.ro

11 replies
 1. Gabi Ionescu
  Gabi Ionescu says:

  E foarte bine e pus targul asta, in primavara. Sa ne pregatim pentru caldurile din vara, unii. Eu vreau sa “fac vara sanie”, sa cumpar o centrala termica nu prea scumpa, cu randament bun (cat mai economic, adica). Sper sa gasesc ceva pentru… buzunarul meu.

  Reply
 2. Mita Branzoc
  Mita Branzoc says:

  Ia sa vedem si noi cum se incalzesc, cum se racoresc si cum se ventileaza occidentalii! Daca n-om si cumpara cate ceva, macar ne mai clatim… ochii.

  Reply
 3. Fernando Olivoto
  Fernando Olivoto says:

  Dupa Saptamana Luminata urmeaza saptamana targurilor la Romexpo. Speram sa fie vreme frumoasa si chiar destul de cald ca sa putem vedea “live” eficienta “air conditioner”-elor.

  Reply
 4. Ana Garjoaba
  Ana Garjoaba says:

  Am cativa prieteni francezi care vor… colinda Romania incepand de marti, Bucurestiul figurand pe itinararul lor exact in perioada 24-30 aprilie. Romtherm – dar si celelalte targuri de saptamana viitoare de la Romexpo – figureaza printre primele sugestii de “locuri de vizitat neaparat”. Parca-i vad intorcandu-se in Franta cu un aparat de aer conditionat dupa ei!

  Reply
 5. Nelu Serbanoiu
  Nelu Serbanoiu says:

  Speram sa nu fie extrem de aglomerat vineri la Romexpo. Abia atunci putem sa ne “aerisim” prin targ, prin targuri. Sa ne mai clatim ochii cu ceva sobe, seminee, instalatii de incalzire; ca, dupa asa iarna lunga, parca nici primavara nu vrea sa vina cu mari calduri. Eeii… si, totusi, daca ne-o pica privirea pe vreun aparat de aer conditionat si ne-o “ajuta” si buzunarul, mai ca am pleca acasa cu bratele pline.

  Reply
 6. Geta Oprea
  Geta Oprea says:

  Sper sa fie cat mai multe (si cat mai bune si, bineinteles, cat mai ieftine) instalatii de aer conditionat si de ventilatie – la baie se face abur mult, in camera de zi se face mult fum in serile cu meciuri la tv, la bucatarie se face si abur si fum. Sigur va aduce sotul meu – ca o sa-l rog sa mearga singur la targ, mie-mi plac mult cele cu produse traditionale – cel mai bun aparat de la tot targul (spre binele lui as vrea sa nu le incurce si sa gaseasca cea mai buna racoritoare… blonda! La bere ma gandesc! Nu la…).

  Reply
 7. Ion Baltac
  Ion Baltac says:

  Pentru ca nu am ajuns ieri, caut acum sa aflu descrierile “senzatiilor” de aseara de la White Sensation-ul de aseara, de la Romexpo. Oricum ajung zilele urmatoare, sa gasesc cel mai potrivit (pentru mine) sistem de conditionare a aerului si de ventilatie, de la Romtherm. Cred ca voi avea de cautat – pentru ca am nevoie de o instalatie “de uz casnic”, dar si de una… industriala. Sper sa gasesc exacat ce-mi trebuie si la un pret… modic.

  Reply
 8. Olga Argesiu
  Olga Argesiu says:

  Ca maine nu-i poimaine. De marti, avem de cautat, de umblat, de… colindat prin targuri, prin Romexpo. Incaltaminte comoda (ca targu-i mare!) si vreme buna sa fie, ca avem mult de “ventilat”.

  Reply
 9. incalzire in pardoseala
  incalzire in pardoseala says:

  Foarte bun targul de la Romexpo , se pare ca m-am ales cu o “gaura “in buget de vreo 5000 Euro , pt ca tocmai mi-am achizitionat un sistem de incalzire electric in pardoseala pentru toata casa .

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *