Rommedica & Romenvirotec 2013 @ Romexpo

Intre 9 si 12 aprilie, la ROMEXPO:
1. ROMENVIROTEC 2013, expozitia internationala de tehnologii si echipamente de protectie a mediului, reciclare, materii prime secundare si energii alternative, se afla la cea de-a 20-a editie si va fi organizata in Centrul Expozitional ROMEXPO Bucuresti in perioada 09 –12 aprilie 2013.
2. Targul International de Medicina si Farmacie – ROMMEDICA isi va deschide portile in perioada 09 – 12 aprilie 2013, pentru a gazdui ce-a de-a XXIII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical. Evenimentul gazduit de ROMEXPO in pavilioanele C1 si C2 din cadrul Centrului Expozitional reprezinta o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat.
3. Targul de Produse Traditionale 2013. Ne propunem ca, in cadrul acestei manifestari, sa reunim in casutele de pe Aleea Negustorilor, atat expozantii de produse alimentare traditionale cat si pe mestesugarii si comerciantii de obiecte de artizanat de cele mai diverse categorii.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *